Învingătorul de la Turneul Campionilor a fost de neoprit contra jucătorului care se impunea în 2018 în turneul care îi aduce la start pe cei mai buni jucători ai anului. Tsitsipas a avut un serviciu extrem de solid, câștigând 83% din mingile jucate cu primul serviciu. Ca atare, Zverev nu a avut nicio șansă, în condițiile în care serviciul său nu a funcționat deloc la nivelul obișnuit (a bifat nu mai puțin de 10 duble greșeli).
"Planul meu a fost să rezist cât mai bine și cât mai mult în meci, să pun presiune tot timpul pe adversar. Am luptat mult pentru această victorie, am avut ritm, am știut în fiecare moment ce trebuie să fac pe teren. Am reușit să stau calm și să gândesc mereu pozitiv. Fanii m-au ajutat enorm, mi-au dat multă energie și motivație", a spus Tsitsipas la final, pentru ca apoi să explice de ce se simte atât de bine la Antipozi: "Iubesc Australia, iubesc modul în care fanii privesc tenisul. E o atmosferă incredibilă, foarte asemănătoare cu cea din Grecia. Abia aștept ca Australian Open să înceapă".

Rezumat: Tsitsipas - Zverev

Tenis
Ce crede Rafael Nadal despre șansele lui Djokovic să câștige cele mai multe titluri de Grand Slam
ACUM 11 ORE

Disputa Germania - Grecia de la ATP Cup, decisă de partida de dublu

Înainte de confruntarea dintre cele două mari vedete ale Greciei și Germaniei, nemții intraseră în avantaj, după ce Jan Lennard Struff trecuse de Pervolarakis cu 6-4, 6-1.
Ca atare, soarta meciului va fi stabilită de disputa de dublu, unde perechea Tsitsipas/Tsitsipas va fi față în față cu dublul Kevin Krawietz/Andreas Mies.
Ambele formații pierduseră primele dispute din ATP Cup. Grecia s-a înclinat vineri în fața Canadei, în timp ce Germania a cedat în fața Australiei.
Cei mai buni jucători și jucătoare din lume sunt deja la Antipozi, unde pregătesc primul mare turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Acesta va avea acoperire totală pe canalele Eurosport, dar și pe Eurosport player.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Shuai Peng a vorbit din nou, prin apel video, cu oficialii CIO! Cum se simte sportiva
ACUM 14 ORE
Tenis
Djokovic susține WTA în cazul Peng! Ce a declarat liderul ATP despre suspendarea turneelor din China
ACUM 18 ORE