Învingătorul de la Turneul Campionilor a fost de neoprit contra jucătorului care se impunea în 2018 în turneul care îi aduce la start pe cei mai buni jucători ai anului. Tsitsipas a avut un serviciu extrem de solid, câștigând 83% din mingile jucate cu primul serviciu. Ca atare, Zverev nu a avut nicio șansă, în condițiile în care serviciul său nu a funcționat deloc la nivelul obișnuit (a bifat nu mai puțin de 10 duble greșeli).
"Planul meu a fost să rezist cât mai bine și cât mai mult în meci, să pun presiune tot timpul pe adversar. Am luptat mult pentru această victorie, am avut ritm, am știut în fiecare moment ce trebuie să fac pe teren. Am reușit să stau calm și să gândesc mereu pozitiv. Fanii m-au ajutat enorm, mi-au dat multă energie și motivație", a spus Tsitsipas la final, pentru ca apoi să explice de ce se simte atât de bine la Antipozi: "Iubesc Australia, iubesc modul în care fanii privesc tenisul. E o atmosferă incredibilă, foarte asemănătoare cu cea din Grecia. Abia aștept ca Australian Open să înceapă".

Rezumat: Tsitsipas - Zverev

Tenis
Secretul lui Carlos Alcaraz, dezvăluit de Marius Copil! "Nu-i place stilul ăla de joc"
ACUM 3 ORE

Disputa Germania - Grecia de la ATP Cup, decisă de partida de dublu

Înainte de confruntarea dintre cele două mari vedete ale Greciei și Germaniei, nemții intraseră în avantaj, după ce Jan Lennard Struff trecuse de Pervolarakis cu 6-4, 6-1.
Ca atare, soarta meciului va fi stabilită de disputa de dublu, unde perechea Tsitsipas/Tsitsipas va fi față în față cu dublul Kevin Krawietz/Andreas Mies.
Ambele formații pierduseră primele dispute din ATP Cup. Grecia s-a înclinat vineri în fața Canadei, în timp ce Germania a cedat în fața Australiei.
Cei mai buni jucători și jucătoare din lume sunt deja la Antipozi, unde pregătesc primul mare turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Acesta va avea acoperire totală pe canalele Eurosport, dar și pe Eurosport player.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Diriyah Tennis Cup
Daniil Medvedev, primul finalist de la Diriyah Cup! Rusul a trecut în două seturi de Stan Wawrinka
ACUM 3 ORE
Tenis
Un tenismen cunoscut, testat pozitiv de două ori în octombrie și noiembrie
ACUM 9 ORE