Stefanos Tsitsipas s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells după ce l-a învins în trei seturi pe Fabio Fognini, scor 6-2, 3-6, 4-6, la capătul a două ore și 4 minute de joc.
Grecul a recunoscut la finalul partidei că nu se aștepta să-și găsească puterea pentru a reveni împotriva lui Fognini. Tsitsipas a întors, însă, scorul și a rămas neînvins în meciurile directe cu italianul de pe locul 30 ATP, ajungând la 53 de victorii în acest sezon competițional.

Indian Wells : Tsitsipas a ajuns în optimi după o victorie muncită cu Fognini

Tenis
Scandalul pauzelor de vestiar a împărțit circuitul în 2 tabere: "E la modă să te plângi ca Murray!"
15/10/2021 LA 11:22
"Mare revenire, sincer... Nu știu cum s-a întâmplat. Mi-am dorit foarte mult să mă întorc în meci și s-a întâmplat cumva. Din a fi condus după primul set și break-ul făcut de Fognini în setul 2, am luat-o punct cu punct și a funcționat destul de bine. O mentalitate bună și un pic de răbdare m-au ajutat, de asemenea. Am găsit soluții în acele momente grele și chiar am simțit că aveam forță", a declarat Tsitsipas, citat de site-ul TennisHead.net.
În optimile turneului de la Indian Wells, Stefanos Tsitsipas îl va înfrunta joi dimineață pe Alex De Minaur, care a trecut în 16-imile competiției de Cristian Garin, scor 4-6, 2-6.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
BNP Paribas Open
Stefanos Tsitsipas, primele impresii după o nouă victorie spectaculoasă la Indian Wells
14/10/2021 LA 11:57
BNP Paribas Open
Stefanos Tsitsipas, o nouă controversă, după meciul cu Fognini de la Indian Wells
13/10/2021 LA 13:57