Asemenea lui Zverev sau Tsitsipas, Ugo Humbert se transformă dintr-o stea în devenire într-o certitudine. Francezul de 22 de ani a câștigat azi al treilea turneu din carieră, din tot atâtea finale disputate. Până acum, el se impusese la European Open (Antwerp) și la ASB Classic (Auckland). Halle reprezintă, astfel, primul turneu ATP 500 pe care reprezentantul Hexagonului și-l trece în palmares.

Humbert a făcut diferența cu primul serviciu

US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
ACUM 16 ORE
Finala cu Rublev, pe hârtie un sportiv mult mai bine cotat (chiar dacă după Monte Carlo, unde l-a învins pe Nadal, rusul a părut în pierdere de turație), nu a avut istoric. Francezul a câștigat 45/53 puncte cu primul serviciu (83%), trimițând 9 ași.
Humbert a avut un turneu aproape perfect, trecând în drumul spre finală de jucători extrem de bine cotați: Zverev, Korda și Auger-Aliassime s-au numărat printre victimele sale.
În ceea ce îl privește pe Rublev, acesta a disputat a 6-a finală de ATP 500, având acum un raport victorii/înfrângeri de 4-2. Chiar dacă a pierdut, rusul va urca pe locul 3 în FedEx ATP Race, clasamentul care va da în toamnă primii 8 calificați la Turneul Campionilor. Cu un raport victorii înfrângeri de 33-10 în 2021, Rublev e depășit doar de Novak Djokovic și Stefanos Tsitsipas.
Au mai rămas doar 8 zile până la startul Wimbledon 2021. Turneul de la All England Club este transmis în direct şi în exclusivitate pentru România de Eurosport şi Eurosport Player.
Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
IERI LA 16:04
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
IERI LA 08:58