Articol scris de Alex Ioniţă
Circuitul feminin se confruntă cu un val puternic de rupturi între jucătoare și antrenori. Într-un interviu acordat pentru publicația RTBF, antrenorul belgian a oferit o analiză a acestui fenomen.
"Este tendința actuală. Nu trebuie să ne fie teamă să o spunem. Este foarte complicat să facem această meserie astăzi, cu această tânără generație. Vorbim de o generație de jucătoare care pune foarte mult accent pe emoție. Vor să satisfacă nevoia de succes acum, nu vor să facă sacrificii sau să aștepte să lucreze pentru ca lucrurile să se îmbunătățească. Jucătorii iau antrenorii și îi aruncă, din motive care nu sunt întotdeauna foarte raționale. Totul fusese pus la punct pentru ca aceasta (n.r Kaja Juvan) să progreseze, nu există nici un motiv care să justifice încetarea colaborării cu ea", a spus Philippe Dehaes.
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2 la Toronto! Românca a învins-o o dată în acest an
ACUM 6 ORE
Fostul antrenor al Dariei Kasatinka, Monica Puig și Emma Răducanu constată că emoțiile ies mai mult la iveală, ceea ce reprezintă un punct de cotitură în relația antrenor-jucător.
"Când te uiți la clasamentul WTA și vezi numărul de antrenori care sunt concediați...e o nebunie. Fac această meserie din 2000. Am început cu Kristof Vliegen. Am lucrat șase ani împreună. Nu aveam experiență în acel moment, iar Kirstof era un "câine nebun". Și sunt sigur că îmi va ierta expresia. Dar ne-am certat mult, ne-am certat, dar nu a pus niciodată la îndoială relația. Cred că astăzi, generația tânără lucrează mai mult pe emoție. Aceaste lucruri devin din ce în ce mai comune pentru jucătoare, iar lucrurile nu par să se îmbunătățească", a mai spus Philippe Dehaes.
Tenis
Organizatorii de la US Open au vrut să-i interzică pe ruși și bieloruși! La ce concluzie au ajuns
ACUM 8 ORE
Tenis
Nouă momente magice care au marcat cariera Serenei Williams în tenis. Lista realizată de Vogue
ACUM 10 ORE