Thomas Hogstedt are un CV extrem de puternic, pe lista de jucătoare antrenate numărându-se Sharapova, Bouchard, Caroline Wozniacki, Na Li sau Simona Halep. Totuşi, tehnicianul suedez nu a impresionat-o deloc pe Makarova, care a dezvăluit ce a păţit în scurta perioadă de colaborare cu acesta.
"Antrenorii străini sunt cei mai plictisitori, iar Thomas Hogstedt este cel mai plictisitor om posibil. Îmi ţinea predici de 5-7 minute! De ce făcea asta, nu pot să înţeleg! După câteva săptămâni m-am dus la el si i-am zis: Thomas, te rog spune scurt şi la obiect ce trebuie făcut, în două-trei cuvinte!", a relatat Makarova pentru Match TV.

Colaborarea Simona Halep - Thomas Hogstedt nu a durat

Tenis
"M-a luat prin surprindere!" Ce a spus Ilie Năstase despre despărțirea dintre Simona Halep și Cahill
ACUM 3 ORE
În debutul lui 2015, Simona Halep părea că va trece la următorul nivel, aducându-l lângă ea pe unul dintre antrenorii foarte bine cotaţi în circuitul WTA, Thomas Hogstedt.
Cei doi au colaborat doar la trei turnee, Shenzen, Sydney și Australian Open, iar rezultatele campioanei noastre nu au fost deloc rele: a câștigat turneul de la Shenzhen, a abandonat la Sydney şi a ajuns în sferturi la Australian Open.
Totuşi, imediat după Melbourne, constănţeanca a decis să pună capăt colaborării, spre surprinderea tuturor. Explicaţia? Barierele de comunicare dintre cei doi.
Am obosit să vorbesc despre subiectul ăsta și să raspund la întrebarea asta. Am tot vorbit, în ultimele săptămâni, dar toată lumea continuă să mă întrebe. E foarte greu pentru cineva să înţeleagă mentalitatea unui jucător din altă ţară. Din acest motiv am renunţat la el. Voi vedea ce voi face. Momentan am echipa mea, cu Victor (Ioniţă - n.red.) antrenor, și o să merg cu această echipă, la toate turneele | Simona Halep
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Crăciunul, ANULAT pentru sportivii care vor să repete performanța Emmei Răducanu la Australian Open
ACUM 4 ORE
Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
ACUM 5 ORE