Novak Djokovic, al treilea cel mai titrat jucător de tenis din istorie, care este de asemenea și Președintele Consiliului jucătorilor din ATP, a încercat în vreme de pandemie să găsească soluții pentru a-i ajuta pe jucătorii mai slab clasați să nu simtă atât de mult această perioadă dificilă din punct de vedere financiar.
Fost campion la Wimbledon în proba de dublu (2014) și membru în Consiliul jucătorilor, Vasek Pospisil (acum pe locul 93 ATP), l-a lăudat pe liderul mondial din ATP pentru modul în care alege să se îngrijească de toți sportivii din circuit, fiind atent la greutățile fiecăruia. Sportivul canadian s-a declarat extrem de impresionat de cât de mult timp își dedică Djokovic în rezolvarea problemelor la nivel de administrare.
Urmărind dinamica din cadrul consiliului, este interesant să-i vezi pe ei trei, Djokovic, Federer și Nadal, implicându-se, împărtășind diferite opinii. Este o dinamică interesantă, însă împreună lucrează foarte bine. Am fost cu adevărat impresionat de Novak, căruia îi pasă de toată lumea, chiar și de jucătorii mai slab clasați. Cred că asta se datorează locului din care provine și educației pe care a primit-o. Îi cunosc familia și știu că a trecut prin multe dificultăți când era copil. Îi pasă pur și simplu de toată lumea. Îl respect enorm și îi sunt recunoscător că încearcă să aibă un efect pozitiv și să schimbe lucrurile care nu funcționează.
Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
01/12/2022 LA 11:27
https://i.eurosport.com/2020/05/08/2816303.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
30/11/2022 LA 14:30
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
27/11/2022 LA 19:54