Novak Djokovic, al treilea cel mai titrat jucător de tenis din istorie, care este de asemenea și Președintele Consiliului jucătorilor din ATP, a încercat în vreme de pandemie să găsească soluții pentru a-i ajuta pe jucătorii mai slab clasați să nu simtă atât de mult această perioadă dificilă din punct de vedere financiar.
Fost campion la Wimbledon în proba de dublu (2014) și membru în Consiliul jucătorilor, Vasek Pospisil (acum pe locul 93 ATP), l-a lăudat pe liderul mondial din ATP pentru modul în care alege să se îngrijească de toți sportivii din circuit, fiind atent la greutățile fiecăruia. Sportivul canadian s-a declarat extrem de impresionat de cât de mult timp își dedică Djokovic în rezolvarea problemelor la nivel de administrare.
Urmărind dinamica din cadrul consiliului, este interesant să-i vezi pe ei trei, Djokovic, Federer și Nadal, implicându-se, împărtășind diferite opinii. Este o dinamică interesantă, însă împreună lucrează foarte bine. Am fost cu adevărat impresionat de Novak, căruia îi pasă de toată lumea, chiar și de jucătorii mai slab clasați. Cred că asta se datorează locului din care provine și educației pe care a primit-o. Îi cunosc familia și știu că a trecut prin multe dificultăți când era copil. Îi pasă pur și simplu de toată lumea. Îl respect enorm și îi sunt recunoscător că încearcă să aibă un efect pozitiv și să schimbe lucrurile care nu funcționează.
Tenis
Boris Becker, vehement cu Novak Djokovic: "Dacă vrea să participe la turnee, să respecte regulile!"
ACUM 9 ORE
https://i.eurosport.com/2020/05/08/2816303.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
"Federer, Nadal și Djokovic nu sunt de neînlocuit!" Medvedev promite show de la noua generație
ACUM 12 ORE
Tenis
Jim Courier a dat verdictul! Ce se întâmplă în 2022: "Ei vor câștiga sigur turnee de Grand Slam!"
23/11/2021 LA 16:58