Novak Djokovic şi-a pus lumea tenisului în cap, după turneul demonstrativ pe care l-a organizat în Croaţia.
Liderul ATP, dar şi alţi jucători au fost depistaţi pozitiv la COVID-19. Tânărul Noah Rubin, numărul 225 în lume, l-a criticat pe Djokovic într-un interviu acordat pentru L'Equipe.

Novak Djokovic, criticat dur pentru Adria Tour

Tenis
Cine este cel mai bun jucător în "momentele importante", după Djokovic? Andy Murray a dat răspunsul
ACUM 35 MINUTE
„Aştept să văd ce se întâmplă cu poziţia lui de preşedinte în consiliul jucătorilor. Novak este un exemplu pentru milioane de oameni, dar a pus vieţile jucătorilor în pericol. Dacă ATP nu va sancţiona ceea ce s-a întâmplat, se va demonstra încă o dată că e interesată doar de starurile din tenis şi că acest sport este construit exclusiv în jurul lor", a spus Noah Rubin.
„E uşor să te dai deştept acum, iar Novak este atacat pentru că este foarte popular. Am impresia că toată lumea abia aştepta o mişcare greşită. A încercat să facă ceva măreţ, un turneu caritabil, după ce toţi am stat <<la închisoare>> timp de trei luni. Pot să accept criticile legate de petrecerea de la Belgrad, dar niciunul dintre jucătorii şi cei care au participat n-a spus că nu vrea să meargă acolo. Nimeni nu a fost forţat să se distreze, să danseze sau să îşi dea jos tricoul", a reacţionat antrenorul lui Djokovic, Goran Ivanisevic, în presa din Serbia.
https://i.eurosport.com/2020/06/25/2838997.jpg
BNP Paribas Open
Basilashvili-Norrie, finala surpriză de la Indian Wells, în această noapte pe Eurosport 2
ACUM 2 ORE
Tenis
Emma Răducanu, în mare dificultate! Adevăratul motiv pentru care britanica nu-și găsește antrenor
ACUM 4 ORE