Tenis

Un nou atac dur la adresa lui Djokovic: ”A pus viețile jucătorilor în pericol!”

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Novak Djokovic, criticat aspru de președintele ATP după scandalul "COVID-19"

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
25/06/2020 la 17:41

Noah Rubin, locul 225 ATP, l-a criticat pe Novak Djokovic. În urma turneului Adria Tour, mai mulţi jucători s-au infectat cu noul COVID-19. Antrenorul lui Djokovic, Goran Ivanisevic, a reacţionat la critici.

Novak Djokovic şi-a pus lumea tenisului în cap, după turneul demonstrativ pe care l-a organizat în Croaţia.

Liderul ATP, dar şi alţi jucători au fost depistaţi pozitiv la COVID-19. Tânărul Noah Rubin, numărul 225 în lume, l-a criticat pe Djokovic într-un interviu acordat pentru L'Equipe.

Tenis

Simona Halep, veste excelentă! Campioana noastră a dezvăluit cât timp vrea să mai joace tenis

ACUM 18 MINUTE

Novak Djokovic, criticat dur pentru Adria Tour

„Aştept să văd ce se întâmplă cu poziţia lui de preşedinte în consiliul jucătorilor. Novak este un exemplu pentru milioane de oameni, dar a pus vieţile jucătorilor în pericol. Dacă ATP nu va sancţiona ceea ce s-a întâmplat, se va demonstra încă o dată că e interesată doar de starurile din tenis şi că acest sport este construit exclusiv în jurul lor", a spus Noah Rubin.

„E uşor să te dai deştept acum, iar Novak este atacat pentru că este foarte popular. Am impresia că toată lumea abia aştepta o mişcare greşită. A încercat să facă ceva măreţ, un turneu caritabil, după ce toţi am stat <<la închisoare>> timp de trei luni. Pot să accept criticile legate de petrecerea de la Belgrad, dar niciunul dintre jucătorii şi cei care au participat n-a spus că nu vrea să meargă acolo. Nimeni nu a fost forţat să se distreze, să danseze sau să îşi dea jos tricoul", a reacţionat antrenorul lui Djokovic, Goran Ivanisevic, în presa din Serbia.

Tenis

Ironicul Nick Kyrgios, lecții pentru Djokovic, Thiem, Zverev și Becker: "Vreo întrebare, băieți?"

ACUM 4 ORE
Tenis

OFICIAL! Simona Halep va participa la turneul de la Palermo! Mesajul campioanei noastre

ACUM 5 ORE
Subiecte asemănătoare
Tenis
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol