Benoit Paire nu traversează cele mai bune momente ale carierei, iar nervii săi sunt la pământ în ultima perioadă. După ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19 la US Open și nu a putut juca, Paire a revenit în Europa, unde participă în aceste zile la turneul de la Roma.

În proba de simplu, meciul francezului cu Jannick Sinner de ieri a fost un adevărat fiasco, atitudinea lui Paire fiind una care nu îl onorează. Starea de nervi a jucătorului francez a continuat și astăzi, în meciul din proba de dublu. Paire, alături de conaționalul său Nicolas Mahut, a înfruntat perechea L.Kobot/M.Melo, în primul tur al probei de dublu.

Tenis
Paire, declaraţii incredibile: "Două zile la rând am ieşit pozitiv la COVID-19 şi m-au lăsat să joc"
23/09/2020 LA 11:44

În primul set, la scorul de 5-4/0-40 pentru francezi, Paire a avut o nouă cădere nervoasă și a aruncat racheta înspre gardul care delimita terenul respectiv de un altul, unde era în desfășurare un meci din proba de dublu feminin. Gardul nu era foarte înalt și nu a lipsit mult ca racheta aruncată cu forță să ajungă pe celălalt teren. Paire nu s-a oprit aici și a continuat să dea cu racheta de pământ, răfuindu-se între timp și cu oameni de pe terenul alăturat, care probabil i-au reproșat gestul.

În cele din urmă perechea franceză a câștigat la tie-break primul set (8-6), l-a pierdut cu 6-2 pe cel de-al doilea, iar apoi s-a impus în super tie-break cu scorul de 10-6, calificându-se în turul secund.

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(1071x242:1073x240)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/09/14/2887114.jpg

BENOIT PAIRE, CRITICAT DUR PENTRU COMPORTAMENTUL DIN MECIUL CU SINNER

La un moment dat, într-un acces de furie, Benoit Paire a aruncat o sticlă de apă pe teren. Când jocul s-a reluat, francezul i-a cerut unui copil de mingi să vină să ia sticla de pe teren, însă arbitrul de scaun i-a transmis lui Paire că acest lucru nu se va întâmpla și că va fi nevoit să îndepărteze el însuși stricla de pe teren.

Disputa nu s-a încheiat aici, iar francezul a lovit sticla puternic cu racheta izbind-o de un panou publicitar de pe marginea terenului. În acest caz, francezul va suporta cel mai probabil o amendă, însă pentru lipsa de efort arătată pe teren. Paire nu a fost prea încântat de turneul din capitala Italiei încă de la început, acuzându-i pe italieni că l-au programat luni în loc de marți, având în vedere că a fost nevoit să se autoizoleze după experiența neplăcută de la US Open, acolo unde a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Turneul Masters de la Roma se vede în direct și în exclusivitate pe canalele Eurosport și pe aplicația Eurosport Player.

Tenis
Comportament josnic al lui Benoit Paire la turneul de la Roma! Francezul, făcut praf pe internet
14/09/2020 LA 21:14
ATP Cup
ATP Cup | Benoit Paire, explozie de nervi în meciul cu Serbia! "Ai un comportament patetic"
06/01/2020 LA 12:36