Benoit Paire nu traversează cele mai bune momente ale carierei, iar nervii săi sunt la pământ în ultima perioadă. După ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19 la US Open și nu a putut juca, Paire a revenit în Europa, unde participă în aceste zile la turneul de la Roma.
În proba de simplu, meciul francezului cu Jannick Sinner de ieri a fost un adevărat fiasco, atitudinea lui Paire fiind una care nu îl onorează. Starea de nervi a jucătorului francez a continuat și astăzi, în meciul din proba de dublu. Paire, alături de conaționalul său Nicolas Mahut, a înfruntat perechea L.Kobot/M.Melo, în primul tur al probei de dublu.
US Open
US Open 2021: Trei ponturi pentru ultimul Grand Slam din acest an
31/08/2021 LA 12:27
În primul set, la scorul de 5-4/0-40 pentru francezi, Paire a avut o nouă cădere nervoasă și a aruncat racheta înspre gardul care delimita terenul respectiv de un altul, unde era în desfășurare un meci din proba de dublu feminin. Gardul nu era foarte înalt și nu a lipsit mult ca racheta aruncată cu forță să ajungă pe celălalt teren. Paire nu s-a oprit aici și a continuat să dea cu racheta de pământ, răfuindu-se între timp și cu oameni de pe terenul alăturat, care probabil i-au reproșat gestul.
În cele din urmă perechea franceză a câștigat la tie-break primul set (8-6), l-a pierdut cu 6-2 pe cel de-al doilea, iar apoi s-a impus în super tie-break cu scorul de 10-6, calificându-se în turul secund.
https://i.eurosport.com/2020/09/14/2887114.jpg

BENOIT PAIRE, CRITICAT DUR PENTRU COMPORTAMENTUL DIN MECIUL CU SINNER

La un moment dat, într-un acces de furie, Benoit Paire a aruncat o sticlă de apă pe teren. Când jocul s-a reluat, francezul i-a cerut unui copil de mingi să vină să ia sticla de pe teren, însă arbitrul de scaun i-a transmis lui Paire că acest lucru nu se va întâmpla și că va fi nevoit să îndepărteze el însuși stricla de pe teren.
Disputa nu s-a încheiat aici, iar francezul a lovit sticla puternic cu racheta izbind-o de un panou publicitar de pe marginea terenului. În acest caz, francezul va suporta cel mai probabil o amendă, însă pentru lipsa de efort arătată pe teren. Paire nu a fost prea încântat de turneul din capitala Italiei încă de la început, acuzându-i pe italieni că l-au programat luni în loc de marți, având în vedere că a fost nevoit să se autoizoleze după experiența neplăcută de la US Open, acolo unde a fost depistat pozitiv cu coronavirus.
Turneul Masters de la Roma se vede în direct și în exclusivitate pe canalele Eurosport și pe aplicația Eurosport Player.
Western & Southern Open
Benoit Paire și-a recăpătat dragostea pentru tenis! Francezul explică: "Simt că redevin tenismen"
18/08/2021 LA 13:18
Wimbledon
Benoit Paire, declarație total lipsită de respect la adresa fanilor de la Wimbledon
29/06/2021 LA 14:35