”Vreau să vă informez că am fost depistat pozitiv cu COVID-19. Vreau să mă asigur că toată lumea care a intrat în contact cu mine în ultimele zile este testat! Îmi pare foarte rău pentru orice probleme am cauzat! Mă simt bine și nu am simptome. Vă rog să rămâneți în siguranță și sper să fiți sănătoși”, a anunțat Coric pe contul său oficial de Twitter.
Finala Adria Tour a fost anulată după ce Grigor Dimitrov a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Drept urmare, organizatorul turneului, Novak Djokovic, a fost criticat dur de fani pentru că a permis accesul spectatorilor la această competiție.
Australian Open
Președintele Serbiei, alături de Djokovic: "Ar fi fost tratat diferit dacă nu provenea din Serbia"
ACUM 20 MINUTE
Dimitrov a călătorit în Croația pentru a juca în acest weekend, participând inclusiv la partida amicală de baschet, jucată contra unei echipe locale, împreună cu toți ceilalți tenismeni. După confruntarea cu Borna Coric, de sâmbătă, Dimitrov s-a întors la Monte Carlo, simţindu-se rău. Ieri a venit şi rezultatul analizelor de coronavirus făcute, iar bulgarul a fost testat pozitiv.

Două cazuri de coronavirus la Adria Tour

Circuitul Adria Tour, organizat de Djokovic în mai multe oraşe din Balcani, avea un scop nobil - strângerea de bani în scopuri caritabile -, însă are şi o componentă sportivă, în sensul că oferă jucătorilor meciuri în picioare într-o perioadă în care sezonul competiţional e suspendat din cauza pandemiei de coronavirus. Circuitul a început cu etapa de la Belgrad, câştigată de austriacul Dominic Thiem, în acest weekend s-a jucat la Zadar şi ar fi trebuit să continue cu o a treia etapă, în Bosnia (Banja Luka, 3/4 iulie). Iniţial a existat un turneu şi în Muntenegru (27/28 iunie), dar acesta fusese deja anulat.
Potrivit ubitennis.com, la Belgrad nu s-au luat măsurile de distanțare socială între participanți, personal sau spectatori, foarte puțini fani au purtat măști, iar standurile de lângă arenă au fost în permanenţă aglomerate. În plus, copiii de mingi au înmânat prosoape jucătorilor ca înainte de pandemie, iar la petrecerea de după competiţie mulţi s-au îmbrăţişat. La aceasta ar fi participat şi un jucător de la echipa de baschet a lui Partizan Belgrad, care ulterior a fost depistat pozitiv la coronavirus.
Australian Open
Cu ce echipă importantă din Premier League ține liderul mondial Ashleigh Barty?
ACUM O ORĂ