Tenis

Un star din Premier League îi ia apărarea lui Novak Djokovic: "Au ieșit șobolanii din găuri!"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Un star din Premier League îi ia apărarea lui Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
27/06/2020 la 06:51

După ce o mulțime de critici au fost îndreptate către Novak Djokovic după ce acesta a organizat Adria Tour, a venit și rândul susținătorilor să iasă la iveală.

După Grigor Dimitrov, Borna Coric și Vicktor Troicki, și Novak Djokovic a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus. Rezultatul testului a venit marți, la mai bine de 40 de ore de când Grigor Dimitrov a anunțat pe rețelele de socializare că a luat contact cu virusul. După o serie de reacții dure la adresa lui Djokovic, mai multe nume mari din sportul alb au ieșit public și i-au luat apărarea marelui campion sârb.

Dacă printre cei care-l acuză pe Djokovic se regăsesc Bruno Soares, Nick Kyrgios, Andy Murray, Ilie Năstase sau președintele ATP, un star al lui Manchester United a făcut notă discordantă și și-a arătat susținerea pentru Nole după ce acesta din urmă a organizat Adria Tour, turneu în urma căruia mai mulți jucători de tenis din topul ATP au fost testați pozitiv pentru coronavirus.

Tenis

Ironicul Nick Kyrgios, lecții pentru Djokovic, Thiem, Zverev și Becker: "Vreo întrebare, băieți?"

ACUM 3 ORE

Un star din Premier League, de partea lui Novak Djokovic

Este vorba despre Nemanja Matic, mijlocașul sârb al lui Manchester United. Acesta din urmă a transmis o scrisoare publică prin intermediul căreia îi ia apărarea compatriotului lui, Novak Djokovic. Totuși, liderul mondial din ATP nu e singur împotriva tuturor, așa cum a părut în primele zile după anularea Adria Tour.

Văd că în ultimele zile a fost lansată o campanie împotriva lui Novak Djokovic, pentru faptul că a organizat un turneu la Belgrad, în conformitate cu legile din Serbia. Totul a fost în regulă, iar condițiile au fost cele mai bune. În ciuda acestui lucru, șobolanii au ieșit din găurile lor și au început să îl critice pe cel mai bun jucător din lume, atât în materie de tenis, cât și din punct de vedere al atitudinii față de ceilalți oameni. În orice caz, eu nu îmi fac griji. Foarte curând pisica (a se citi Nole) se va întoarce pe terenul de tenis, iar șobolanii în găurile lor. Turneul a fost excelent și sper să devină o tradiție, pentru că sportul din țara noastră o merită. Singurul lucru pe care am să i-l reproșez lui Novak este că și-a cerut scuze în fața șobolanilor care l-au criticat. Nu avea niciun motiv să o facă. Nu, Nole. Ei o să ceară iertarea ta în curând. Salutări din Manchester către oamenii din întreaga lume – Nemanja Matic
Tenis

De ce a refuzat Simona Halep dansul cu Djokovic la Wimbledon! Motivul invocat de campioana noastră

08/07/2020 LA 13:13
Tenis

Cum e să fii antrenorul lui Federer & Djokovic: Edberg și Becker povestesc experiențele lor pe teren

08/07/2020 LA 11:53
Subiecte asemănătoare
TenisNovak Djokovic
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol