Preşedintele Federaţiei Italiene de Tenis, Angelo Binaghi, a declarat marţi că oraşul Torino este dispus să organizeze ediţia din acest an a Turneului Campionilor, competiție la care jucătorii participanți ajung prin calificare, în funcție de rezultatele din restul anului, în cazul în care Londra va renunţa, din cauza pandemiei de coronavirus.
"Am discutat şi cu primarul din Torino, (Chiara) Appendino. Dacă Londra nu reuşeşte, vom profita de ocazie", a afirmat Binaghi într-un interviu publicat marţi de ziarul italian Corriere della Sera. Turneul Campionilor din 2020 este programat să aibă loc în perioada 15-22 noiembrie, la O2 Arena din Londra.

Torino va organiza oricum ediția de anul viitor

Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
ACUM 5 ORE
Orașul Torino a fost ales ca noul sediu al Turneului Campionilor începând din 2021, însă Federaţia italiană de tenis şi-a arătat disponibilitatea să găzduiască evenimentul chiar din acest sezon, dacă vor exista condiţiile de securitate necesare în Italia. În acest moment, Italia este a treia cea mai afectată țară din lume, după SUA și Spania, cu 159,516 cazuri de infectare cu coronavirus. Marea Britanie se clasează pe locul 6 în acest clasament, cu 88,621 de cazuri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep are antrenor nou! Prima reacție a tehnicianului: "Am așteptări mari, trebuie să revină"
ACUM 7 ORE
Laver Cup
Rafa Nadal, propunere inedită pentru Roger Federer înaintea noului sezon competițional
ACUM 8 ORE