Preşedintele Federaţiei Italiene de Tenis, Angelo Binaghi, a declarat marţi că oraşul Torino este dispus să organizeze ediţia din acest an a Turneului Campionilor, competiție la care jucătorii participanți ajung prin calificare, în funcție de rezultatele din restul anului, în cazul în care Londra va renunţa, din cauza pandemiei de coronavirus.
"Am discutat şi cu primarul din Torino, (Chiara) Appendino. Dacă Londra nu reuşeşte, vom profita de ocazie", a afirmat Binaghi într-un interviu publicat marţi de ziarul italian Corriere della Sera. Turneul Campionilor din 2020 este programat să aibă loc în perioada 15-22 noiembrie, la O2 Arena din Londra.

Torino va organiza oricum ediția de anul viitor

Tel Aviv Watergen Open
Djokovic s-a calificat în sferturile de la Tel Aviv! Un game din setul secund a durat 25 de minute
ACUM 8 ORE
Orașul Torino a fost ales ca noul sediu al Turneului Campionilor începând din 2021, însă Federaţia italiană de tenis şi-a arătat disponibilitatea să găzduiască evenimentul chiar din acest sezon, dacă vor exista condiţiile de securitate necesare în Italia. În acest moment, Italia este a treia cea mai afectată țară din lume, după SUA și Spania, cu 159,516 cazuri de infectare cu coronavirus. Marea Britanie se clasează pe locul 6 în acest clasament, cu 88,621 de cazuri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Federer a dezvăluit ce va face în continuare, la o săptămână de la retragere: "Mă uit de pe canapea"
ACUM 9 ORE
Parma Ladies Open
Ana Bogdan a câștigat duelul 100% românesc cu Irina Begu și s-a calificat în semifinale la Parma
ACUM 10 ORE