Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic începe 2024 făcând ce-i place cel mai mult! Anunțul presei din Serbia

Irina Aldea

Publicat 25/12/2023 la 10:58 GMT+2

Novak Djokovic a avut un an 2023 memorabil, însă marele campion sârb se pregătește de zor pentru un nou sezon în circuitul masculin de tneis. Presa din Serbia scrie că Nole începe noul an făcând ce-i place cel mai mult, să evolueze pentru echipa națională.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

După doar două săptămâni de pauză, Novak Djokovic, cel mai bun tenismen din lume, începe sezonul 2024 la United Cup, acolo unde evoluează în cadrul echipei Serbiei, iar primul său meci se va disputa pe 31 decembrie. În faza grupelor, tenismenii sârbi vor întâlni China și Cehia.
Primul meci din evenimentul pe echipe este programat pe 29 decembrie, iar echipa Serbiei va juca pe 31 decembrie. Primul care iese pe teren este chiar Novak Djokovic, care va juca împotriva lui Zhizhen Zhang, iar apoi Olga Danilovic o va înfrunta pe Qinwen Zheng. După aceea va avea loc un meci de dublu mixt.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic începe 2024 făcând ce-i place cel mai mult, la United Cup

Presa din Serbia scrie că Novak Djokovic va face la început de 2024 ceea ce-i place cel mai mult, să joace pentru țara sa, lucru demonstrat și în finalul sezonului actual, când Nole a evoluat în cadrul Cupei Davis. Dacă acolo nu a avut prea mult noroc, Serbia fiind eliminată în semifinale, Djokovic își va încerca norocul la United Cup.
Echipa Serbiei va juca al doilea meci pe 2 ianuarie, iar adversarul lui Novak va fi Jiri Lehecka, în timp ce Danilovic va avea o misiune extrem de grea împotriva Marketei Vondrousova. La fel ca în prima confruntare, un meci de dublu mixt se va juca după duelurile de simplu. Nikola Cacic, Hamad Medjedovic, precum și Dejana Radanovic și Natalija Stevanovic vor fi în echipa Serbiei. Primele două echipe clasate din cele șase grupe vor continua în turneu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo