Tenisul este sportul cu cea mai mare creștere de popularitate și a ajuns datorită Simonei Halep, Soranei Cîrstea, Irinei Begu și lui Horia Tecău tot mai aproape de fotbal în topul preferințelor. Deși este un sport în care investiția materială este doar unul din lucrurile dificil de gestionat, tenisul are din ce în ce mai mulți practicanți, încă de la vârste foarte fragede. Pasiunea pentru sport este ingredientul de bază pentru performanță, iar copii sunt de multe ori puși în situația în care pun pe planul doi orice altceva.
Campioană olimpică acum 4 ani, Ana Maria Brânză a pornit într-o călătorie minunată care are ca scop scoaterea la lumină a viitoarelor staruri din sportul românesc. Ana Maria a făcut o primă oprire la Timișoara, unde se pregătește de marea performanță o fată care deja uimește la campionatele de juniori.
Anca Todoni, viitorul tenisului românesc
Roland Garros
Nadal: "Sunt în criză de timp!". Rafa știe cine va câștiga titlul la Roland Garros, la feminin
ACUM O ORĂ
Anca s-a apucat de tenis la 5 ani pentru că era un copil care se îmbolnăvea des, iar medicul i-a recomandat să facă sport.
Copilăria mea a fost dificilă, dar și frumoasă. Îmi petreceam iernile pe teren și verile la fel. Nu regret nimic!
Părinții au susținut-o mereu și au crezut în puterea de concentrare, dar și în talentul ei. "Cine face tenis de performanță nu mai are copilărie" spune tatăl Ancăi.
Mesajul de încurajare trimis de Sorana Cârstea din Australia a emoționat-o pe fata care dorește să pătrundă în top 50 WTA cât mai repede. Anca Todoni este marea speranță a României și la 15 ani este în topul junioarelor.

Up, descoperim starurile viitorului

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
ACUM 3 ORE
Roland Garros
Directorul turneului de la Roland Garros nu crede în șansele lui Alcaraz la Openul francez
ACUM 6 ORE