Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexandrova / Mertens & Sabalenka / Krejcikova, semifinalele de la Linz, în direct pe Eurosport

Irina Aldea

Publicat 14/11/2020 la 13:52 GMT+2

Azi vom afla cine va disputa finala turneului de categorie International de la Linz, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.

Aryna Sabalenka

Credit imagine: Getty Images

Vineri s-au disputat meciurile din sferturile de finală ale turneului de la Linz, ultimul eveniment organizat de WTA în acest an. Favoritele s-au impus fără emoții, astfel că azi vom urmări în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player două semifinale foarte interesante, în urma cărora vom afla cine va disputa finala programată mâine la turneul din Austria.
În sferturile de finală de la Linz, Barbora Krejcikova a trecut fără probleme de sportiva din Belarus, Aliaksandra Sasnovich, scor 6-3, 6-1. Cehoaica o va întâlni azi la Linz pe Aryna Sabalenka. Bielorusa va încerca să-și răzbune compatrioata în meciul din penultimul act după ce a trecut de franțuzoaica Oceane Dodin, scor 6-3, 3-3 ret. Sportiva din Franța trecuse în turul anterior chiar de Sorana Cîrstea, una dintre reprezentantele noastre în Austria.

Alexandrova / Mertens & Sabalenka / Krejcikova, în direct pe Eurosport

Pe partea cealaltă de tablou, Ekaterina Alexandrova s-a impus fără nicio emoție în fața finalistei de anul acesta de la Roland Garros, argentinianca Nadia Podoroska, scor 6-2, 6-1, la capătul unui meci care a durat fix o oră de joc. Rusoaica de pe locul 33 WTA se va întâlni în penultimul act cu favorita numărul 2 a competiției, Elise Mertens, care a trecut în sferturi de o altă rusoaica, Victoria Kudermetova, scor 6-4, 6-1.
202.250 sunt premiile totale ale turneului din Austria. Turneul organizat la Linz se vede în direct și în exclusivitate pe canelele Eurosport și pe aplicația Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo