Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Americanii, convinși că Simona Halep își va lua revanșa cu Sasnovich la turneul de la Linz! Ce scor anticipează

Irina Aldea

Actualizat 08/11/2021 la 18:02 GMT+2

Simona Halep o va întâlni în turul al doilea la turneul de la Linz pe Aleksandra Sasnovich, din Belarus, cea care a învins-o la Indian Wells anul acesta în turul 3.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a doua favorită a turneului WTA 250 de la Linz (Austria), dotat cu premii totale de 189.708 euro, o va înfrunta în optimi pe belarusa Aleksandra Sasnovich, care a dispus, duminică, în runda inaugurală, de franţuzoaica Fiona Ferro, cu 6-2, 3-6, 6-2.
Halep (30 ani, 22 WTA) şi Sasnovich (27 ani, 85 WTA) sunt la egalitate în meciurile directe, după ce belarusa a câştigat surprinzător, luna trecută, la Indian Wells, în turul al treilea, cu 7-5, 6-4. Halep s-a impus în primul duel, în 2019, în primul tur la Wimbledon, în drumul spre trofeu, cu 6-4, 7-5. Americanii de la Sportskeeda sunt de părere că românca va câștiga meciul de la Linz.

Ce pronostic au dat americanii pentru meciul Halep - Sasnovich

Americanii scriu că Halep intră în concurs la Linz în căutarea primului titlu al anului: "E posibil ca încrederea Simonei să vină din parcursul excelent până în finala Transylvania Open de săptămâna trecută, unde a pierdut în fața lui Anett Kontaveit. De partea cealaltă, Sasnovich a ajuns în sferturile de finală de la Linz anul trecut și speră să meargă mai departe săptămâna aceasta, în ceea ce va fi ultimul turneu WTA 250 al sezonului", au scris cei de la Sportskeeda.
"Românca, spre deosebire de Sasnovich, nu face prea multe greșeli neforțate nici la retur, nici din spatele terenului, și este o jucătoare care se pricepe foarte bine să revină. Sasnovich este probabil dezobișnuită după o pauză de aproape o lună, iar adversara ei va căuta să exploateze orice eroare. Dacă Halep rămâne constantă la serviciu și profită de erorile din loviturile rapide ale lui Sasnovich, ar trebui să poată obține o victorie. Pronosticul nostru: victorie în 3 seturi pentru Halep", au mai scris cei de la Sportskeeda.
Turneul Campionilor de la Torino va fi în direct și în exclusivitate, în perioada 14-21 noiembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo