Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Organizatorii de la Linz au anunțat programul de marți! Când se joacă Simona Halep – Sasnovich

Irina Aldea

Actualizat 08/11/2021 la 19:55 GMT+2

Organizatorii turneului de la Linz au anunțat programul meciurilor de marți, când vor avea loc și meciurile pe care le vor disputa Simona Halep și Jaqueline Cristian la turneul de 250 de puncte din Austria.

Simona Halep

Credit imagine: Twitter

Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep, a doua favorită a turneului WTA 250 de la Linz (Austria), dotat cu premii totale de 189.708 euro, o va înfrunta în optimi pe bielorusa Aleksandra Sasnovich, care a dispus, duminică, în runda inaugurală, de franţuzoaica Fiona Ferro, cu 6-2, 3-6, 6-2.
Halep (30 ani, 22 WTA) şi Sasnovich (27 ani, 85 WTA) sunt la egalitate în meciurile directe, după ce belarusa a câştigat surprinzător, luna trecută, la Indian Wells, în turul al treilea, cu 7-5, 6-4. Halep s-a impus în primul duel, în 2019, în primul tur la Wimbledon, în drumul spre trofeu, cu 6-4, 7-5. Cele două se vor înfrunta în meciul din optimi marți, nu înainte de ora 17:00, LIVE TEXT pe eurosport.ro.

Când joacă Simona Halep și Jaqueline Cristian la turneul de la Linz

Potrivit aceluiași comunicat al organizatorilor, partida dintre Jaqueline Cristian și Rebecca Peterson va avea loc după ora 14:00. După meciul Simonei, de la ora 17, va începe și confruntarea dintre Emma Răducanu și Xinyu Wang. Pentru Simona și Emma turneul de la Linz este ultimul la care vor lua startul în acest an.
Jaqueline Cristian a acces pe tabloul principal datorită retragerii Soranei Cîrstea din turneul austriac. Cristian fusese eliminată în calificări de Tsurenko, dar azi a profitat la maxim de prezența ei pe tabloul principal și a eliminat-o pe rusoaica Rakhimova, scor 2-6, 6-2, 7-5, după două ore și 7 minute de joc.
Turneul Campionilor de la Torino va fi în direct și în exclusivitate, în perioada 14-21 noiembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo