Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Organizatorii de la Linz au anunțat programul de miercuri! La ce oră va juca Simona Halep în sferturi

Nicu Savin

Publicat 09/11/2021 la 22:59 GMT+2

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Linz, urmând a se duela pentru un loc în careul de ași cu italianca Jasmine Paolini! Partida va fi a 3-a a zilei la competiția din Austria și va începe în jurul orei 18:30. După meciul Simonei va intra în arenă și Jaqueline Cristian, care este de asemenea calificată în sferturile de finală.

Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep a început excelent turneul WTA 250 de la Linz, luându-și o binemeritată revanșă în fața Aliaksandrei Sasnovich, cea care o învinsese la Indian Wells. Simona a avut un debut furibund, distanțându-se repede la 4-0, dar jucătoarea din Belarus a avut o revenire incredibilă, trimițând setul în prelungiri. Sportiva noastră s-a impus totuși cu 7-5, iar în manșa secundă a câștigat cu 6-3, obținând astfel biletele pentru sferturile de finală.
În runda următoare, Simona, favorită 2 a competiției, o va întâlni pe italianca Jasmine Paolini, cap de serie numărul 7. Acesta a trecut în primele două tururi de Dayana Yastremska, respectiv Saisai Zheng, ambele meciuri fiind câștigate în set devisiv.
Simona Halep și Jasmine Paolini s-au mai întâlnit o singură dată în circuit, în 2020, în 16-imile turneului de la Roma, constănțeanca impunându-se atunci în 2 seturi, scor 6-3, 6-4.
Citește și:

Când joacă Simona Halep și Jaqueline Cristian la Linz

Partida dintre Simona Halep și Jasmine Paolini va fi a 3-a a zilei pe arena centrală și va începe în jurul orei 18:30, conform anunțului făcut de organizatori.
După acest meci va intra în scenă și Jaqueline Cristian, care a ajuns pe tabloul principal din postura de lucky-looser, după retragerea Soranei Cîrstea. Românca a profitat din plin de șansa oferită și s-a calificat în sferturi după ce a trecut în primul tur de Kamilla Rakhimova, iar în optimi a beneficiat de abandonul suedezei Rebecca Peterson (5-2 în primul set pentru româncă).
Pentru un loc în semifinale, Jaqueline va juca împotriva învingătoare disputei dintre Anhelina Kalinina - Veronika Kudermetova. Dacă Simona și Jaqueline își vor câștiga meciurile din sferturi, vom avea parte de o semifinală românească, cele două urmând a fi din nou față în față, după ce s-au duelat și la Cluj Napoca în urmă cu 2 săptămâni.
Turneul Campionilor de la Torino va fi în direct și în exclusivitate, în perioada 14-21 noiembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo