Sorana Cîrstea (37 WTA) a explicat, luni, că are o ruptură la un muşchi al gambei, acesta fiind motivul pentru care s-a retras de la turneul de categorie "WTA 250" de la Linz (Austria), la care trebuia să participe săptămâna aceasta, alături de Simona Halep și Jaqueline Cristian.
"Din cauza unei accidentări pe care am suferit-o în urmă cu două zile la antrenament aici la Linz, trebuie să mă retrag de la unul dintre turneele mele preferate. RMN-ul a relevat o ruptură la muşchiul gambei, astfel că medicii m-au sfătuit să nu intru pe teren. Ăsta este sportul şi asta e viaţa, dar eu abordez fiecare provocare cu verticalitate şi cu capul sus. Este timpul să mă recuperez şi să devin mai puternică pentru 2022!", a scris Cîrstea pe Facebook şi pe Instagram Stories.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

Sorana Cîrstea, OUT de la turneul de 250 de puncte de la Linz

Duminică, organizatorii turneului de la Linz au anunţat retragerea Soranei Cîrstea din cauza unei accidentări la un picior şi că locul acesteia a fost luat de Jaqueline Cristian. Azi, sportiva noastră, aflată acum pe locul 100 WTA, a profitat la maxim de această șansă și s-a calificat în optimi la Linz după ce a învins-o pe Rakhimova. Acum, pentru un loc în sferturile de finală, Cristian se va întâlni cu Rebecca Peterson (84 WTA).
WTA Linz are loc în perioada 6-12 noiembrie, se dispută pe hard indoor, are premii totale în valoare de 235.238 de dolari, iar pe tabloul principal au fost 32 de jucătoare. Competiția face parte din categoria WTA 250. Ultimele trei câștigătoare ale întrecerii au fost Aryna Sabalenka (2020), Cori Gauff (2019) și Camila Giorgi (2018). România are și ea o campioană la Linz: Raluca Olaru, la dublu - ediția din 2014, alături de Anna Tatishvili.
Turneul Campionilor de la Torino va fi în direct și în exclusivitate, în perioada 14-21 noiembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02