Câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, Serena a stat departe de competițiile demonstrative organizate în ultimele luni. În Statele Unite tenisul va avea o serie de foc de turnee, chiar dacă situația crizei provocate de coronavirus este în continuare dificilă. Marea campioană din Statele Unite ale Americii va participa la US Open în 2020 cu gândul la titlul major cu numărul 24 și egalarea recordului deținut de Margaret Court.
Serena Williams a spus și în trecut că îi este teamă că ar putea lua coronavirus, iar la US Open face orice pentru a fi sigură că nu intră în contact cu temutul virus, care a făcut ravagii în SUA. Serena a închiriat la US Open o casă pe parcursul turneului, la fel ca Novak Djokovic, pentru a nu intra în contact cu ceilalți jucători, care au preferat să se cazeze la hotelul pus la dispoziție de organizatori. Ea a luat această decizie în încercarea de a-și crea propriul spațiu în care să stea alături doar de familie.

Serena Williams, măsuri de precauție pentru a sta cât mai departe de coronavirus

US Open
Succesul Emmei Răducanu la US Open, "o glumă" pentru Andy Murray. Scoțianul, fără cuvinte
12/09/2021 LA 16:11
“Vreau să fiu aici, dar știu că am probleme de sănătate. Nu am vrut să mă cazez în hotelul pus la dispoziție de organizatori pentru că am probleme cu plămânii și am considerat că ar fi fost un risc prea mare pentru mine. Într-o casă, simt că dețin mai mult control, nu există personal care să facă curat după noi, noi facem totul aici. Aveam nevoie să-mi odihnesc mintea pentru a face tot posibilul să dau totul pe teren”, a spus Serena Williams într-o conferință organizată pe Zoom.
Serena a suferit un embolism pulmonar atunci când a dat naștere fiicei ei, Olympia, iar de atunci, americanca are mereu grijă să se ferească de complicații. Înainte de revenirea oficială în competiții, la Lexington, Serena a precizat că a fost foarte atentă cu măsurile de precauție în timpul pandemiei. Ea și-a construit un teren de tenis acasă și s-a pregătit acolo pentru revenirea în turnee. În plus, Serena nu a mai mers la sala de forță. Ea, împreună cu Alexis Ohanian, soțul ei, au cumpărat echipament special pe care l-au montat acasă.
Tenis
Emma Răducanu provoacă un "război" între Nike și Adidas: "Negocieri pe sume uriașe!"
12/09/2021 LA 12:26
US Open
Wilander o vede pe Emma Răducanu printre cele mai bune din istorie. Câte Grand Slamuri va câştiga
12/09/2021 LA 09:32