Novak Djokovic a avut parte de un sezon 2021 de excepție. Marele campion sârb a cucerit titlurile de la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon și a disputat marea finală la US Open, acolo unde a cedat în trei seturi în fața lui Daniil Medvedev. Liderul mondial din ATP a participat și la Jocurile Olimpice anul acesta, acolo unde a fost învins de Zverev în semifinale.
Un fost căpitan al echipei de Davis Cup a Serbiei consideră că deplasarea la Tokyo și participarea la Jocurile Olimpice a fost marea greșeală comisă de Djokovic anul acesta. Deși a ajuns în finală și toată lumea îl vedea mare favorit, Medvedev a fost de-a dreptul fantastic, însă Nole nu a părut că poate găsi soluții și s-a lăsat prins în jocul rusului până când a cedat de tot lupta.
Tenis
Cine l-a făcut pe John Isner "să se simtă mic": "Până și cu Nadal pe zgură am avut mai multe șanse"
ACUM 9 ORE

Motivul pentru care nu a reușit Novak Djokovic "Calendar Grand Slam"

Fostul căpitan al echipei de Davis Cup a Serbiei, Goran Bubanj, a comentat pe marginea acestui subiect: "Cea mai mare dilemă a anului pentru Novak Djokovic a fost dacă să participe sau nu la Jocurile Olimpice. Bineînțeles că e mai ușor de vorbit acum, dar o analiză trebuie făcută. Participarea la Tokyo a fost o mare greșeală din punctul meu de vedere.
El a pierdut atunci șansa de a se odihni și de a pregăti cum trebuie US Open, turneu care a fost de departe cel mai important al carierei lui, pentru că putea obține ceva ce nimeni nu a mai făcut din generația lui. Va câștiga fără doar și poate cele mai multe turnee de Grand Slam, dar mă tem că 4 în același an nu va mai putea câștiga. Cât despre finală... Nole și-a dat seama rapid în meci că nu poate să anuleze jocul lui Medvedev, așa că a acceptat. Nu a știut cum să gestioneze acea presiune și a cedat în final", a spus Goran Bubanj.
Tenis
Participă Novak Djokovic la Australian Open 2023? Anunțul făcut de directorul turneului major
ACUM 12 ORE
Astana Open
Novak Djokovic e în optimi la Astana Open! Sârbul a făcut show în meciul cu Cristian Garin
ACUM 12 ORE