Novak Djokovic nu a arătat deocamdată cel mai bun tenis al său la US Open, dar sârbul a ajuns fără mari probleme în optimile de finală. Meciul din turul 3 cu Nishikori se anunța unul extrem de dificil și acest lucru s-a și întâmplat.
Niponul a început mai bine și a condus cu break în primul set, dar Djokovic a revenit și totul s-a decis la tie-break. Nishikori a fost mai eficient și a greșit mai puțin, iar în final s-a impus cu 7-4, preluând conducerea la seturi.
Australian Open
Jaqueline Cristian, prima victorie din carieră într-un turneu de Grand Slam
ACUM 13 ORE

Novak Djokovic, tot mai aproape de Marele Slam

Djokovic s-a trezit la timp și a început să joace din ce în ce mai bine, iar niponul a găsit rareori soluții să contracareze loviturile sârbului. După 3 ore și 35 de minute de joc, Djokovic s-a impus cu 6-7 (4), 6-3, 6-3, 6-2, calificându-se astfel în faza următoare.

Djokovic, la un pas de o accidentare urâtă în meciul cu Nishikori

Pentru un loc în sferturi, liderul mondial va juca împotriva învingătorului dintre Aslan Karatsev, cel care l-a învins la Belgrad în acest an, și Jenson Brooksby, un tânăr american care a intrat de curând în Top 100 ATP.
Așadar, visul lui Djokovic de a realiza Marele Slam în acest an este încă în picioare, dar cu siguranță sârbul va trebui să etaleze un tenis de o mai amre calitate pentru a se impune și la Flushong Meadows, așa cum a făcut-o în primele 3 turnee de Grand Slamn ale anului.

Djokovic - Nishikori - US Open

Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Novak Djokovic se întoarce, în cele din urmă, în Serbia. Inițial voia să rămână la Marbella
ACUM 13 ORE
Australian Open
De ce aproape nimeni nu l-a susținut pe Djokovic. Anunț din interior: "Adevărul e unul singur"
ACUM 13 ORE