Novak Djokovic nu a arătat deocamdată cel mai bun tenis al său la US Open, dar sârbul a ajuns fără mari probleme în optimile de finală. Meciul din turul 3 cu Nishikori se anunța unul extrem de dificil și acest lucru s-a și întâmplat.
Niponul a început mai bine și a condus cu break în primul set, dar Djokovic a revenit și totul s-a decis la tie-break. Nishikori a fost mai eficient și a greșit mai puțin, iar în final s-a impus cu 7-4, preluând conducerea la seturi.
Tenis
Roger Federer, nerăbdător să revină în competiții! Ce spune despre parcursul lui Djokovic din 2021
ACUM 7 ORE

Novak Djokovic, tot mai aproape de Marele Slam

Djokovic s-a trezit la timp și a început să joace din ce în ce mai bine, iar niponul a găsit rareori soluții să contracareze loviturile sârbului. După 3 ore și 35 de minute de joc, Djokovic s-a impus cu 6-7 (4), 6-3, 6-3, 6-2, calificându-se astfel în faza următoare.

Djokovic, la un pas de o accidentare urâtă în meciul cu Nishikori

Pentru un loc în sferturi, liderul mondial va juca împotriva învingătorului dintre Aslan Karatsev, cel care l-a învins la Belgrad în acest an, și Jenson Brooksby, un tânăr american care a intrat de curând în Top 100 ATP.
Așadar, visul lui Djokovic de a realiza Marele Slam în acest an este încă în picioare, dar cu siguranță sârbul va trebui să etaleze un tenis de o mai amre calitate pentru a se impune și la Flushong Meadows, așa cum a făcut-o în primele 3 turnee de Grand Slamn ale anului.

Djokovic - Nishikori - US Open

Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
17/09/2021 LA 09:16
Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
16/09/2021 LA 12:36