Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Djokovic, la 4 meciuri de istorie! Sârbul e în optimi la US Open, după un meci greu cu Nishikori

Nicu Savin

Actualizat 05/09/2021 la 01:04 GMT+3

Novak Djokovic continuă să spere că poate realiza Marele Slam în acest an. Liderul mondial s-a calificat în optimile de finală de la US Open, după o victorie muncită împotriva lui Kei Nishikori.

Novak Djokovic - US Open 2021

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic nu a arătat deocamdată cel mai bun tenis al său la US Open, dar sârbul a ajuns fără mari probleme în optimile de finală. Meciul din turul 3 cu Nishikori se anunța unul extrem de dificil și acest lucru s-a și întâmplat.
Niponul a început mai bine și a condus cu break în primul set, dar Djokovic a revenit și totul s-a decis la tie-break. Nishikori a fost mai eficient și a greșit mai puțin, iar în final s-a impus cu 7-4, preluând conducerea la seturi.

Novak Djokovic, tot mai aproape de Marele Slam

Djokovic s-a trezit la timp și a început să joace din ce în ce mai bine, iar niponul a găsit rareori soluții să contracareze loviturile sârbului. După 3 ore și 35 de minute de joc, Djokovic s-a impus cu 6-7 (4), 6-3, 6-3, 6-2, calificându-se astfel în faza următoare.
picture

Djokovic, la un pas de o accidentare urâtă în meciul cu Nishikori

Pentru un loc în sferturi, liderul mondial va juca împotriva învingătorului dintre Aslan Karatsev, cel care l-a învins la Belgrad în acest an, și Jenson Brooksby, un tânăr american care a intrat de curând în Top 100 ATP.
Așadar, visul lui Djokovic de a realiza Marele Slam în acest an este încă în picioare, dar cu siguranță sârbul va trebui să etaleze un tenis de o mai amre calitate pentru a se impune și la Flushong Meadows, așa cum a făcut-o în primele 3 turnee de Grand Slamn ale anului.
picture

Djokovic - Nishikori - US Open

Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo