Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții "Carlos Alcaraz va fi cel mai bun jucător de tenis din lume pentru mulți ani de acum încolo"

Andrei Nicolae

Actualizat 07/09/2021 la 00:40 GMT+3

Canadianul Felix Auger-Aliassime este impresionat de viitorul lui adversar de la US Open, din cadrul sferturilor de finală.

Carlos Alcaraz (US Open 2021)

Credit imagine: Eurosport

Partida Felix Auger-Aliassime – Carlos Alcaraz este una dintre cele mai așteptate confruntări din sferturile de finală la US Open. Față în față se vor afla doi sportivi de mare viitor, cu potențial de a se implica peste ceva timp în lupta pentru șefia mondială în ATP.
De altfel, canadianul în vârstă de 21 de ani și-a lăudat rivalul înaintea confruntării de marți spre miercuri în România (după ora 03:00).
"Încă nu m-am gândit prea mult la acel joc. Știu că adversarul (n.r. Carlos) joacă bine și că tot ceea ce trăiește în această săptămână este nou pentru el. Trebuie să fiu pregătit să răspund la cel mai bun tenis al său, întrucât va continua să-l arate pe teren", a declarat Auger-Aliassime, jucător antrenat de Toni Nadal.

Auger-Aliassime: "Este un jucător grozav, dar și o persoană grozavă. Merită tot ce i se întâmplă aici săptămâna aceasta"

Canadianul îl vede chiar un viitor lider mondial pe Carlos Alcaraz, un jucător în vârstă de numai 18 ani.
"Este un jucător grozav, dar și o persoană grozavă. Merită tot ce i se întâmplă aici săptămâna aceasta. Cred că va fi cel mai bun jucător de tenis din lume pentru mulți ani de acum încolo", a comentat Auger-Aliassime.
Felix Auger-Aliassime | Tennis | US Open 2021 | ESP Player Feature
Ambii jucători fac parte din nou val și au impresionat până acum la Flushing Meadows. Canadianul și-a depășit performanța de vârf de anul trecut la USOpen, când a ajuns până în optimile de finală. Iar acesta este al doilea sfert de finală într-un turneu de Grand Slam, după Wimbledon, în acest an.
De partea cealaltă, Carlos Alcaraz a debutat la US Open zilele trecute, fiind la primul an în care participă în turnee de Grand Slam. Specialiști din întreaga lume îl văd deja ca pe un posibil urmaș al lui Rafael Nadal.
"Este un puști cu atitudine de veteran, a demonstrat că este făcut să fie campion. Ce a făcut zilele trecute cu Tsitsipas a fost foarte dificil, dar am văzut atâția băieți tineri câștigând un meci deosebit de greu, iar ziua următoare sunt obosiți și dispar. Carlos a suferit foarte mult cu Gojowcyyk în meciul următor și a acceptat situația, de aceea mă bucur că merge mai departe. Are o șansă foarte bună să ajungă în semifinale, dar trebuie să vedem cum se va recupera din punct de vedere fizic și mental după două meciuri de cinci seturi", a declarat Alex Corretja.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo