Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Daniil Medvedev, calificare rapidă în turul 3 la US Open 2021! Rusul, victorie cu Dominik Koepfer

Irina Aldea

Publicat 01/09/2021 la 22:36 GMT+3

Daniil Medvedev s-a calificat în turul al treilea la US Open 2021 după ce l-a învins pe germanul Dominik Koepfer în minimum de seturi.

Daniil Medvedev

Credit imagine: Getty Images

Finalist la ediția din 2019, Daniil Medvedev s-a calificat fără emoții în turul al treilea la US Open după ce l-a învins pe germanul Dominik Koepfer, ocupant al locului 57 ATP, cu scorul de 6-4, 6-1, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 50 de minute de joc.
În continuare, al doilea jucător de tenis al lumii se va duela cu Pablo Andujar pentru un loc în optimile de finală. În primul tur, Medvedev a trecut în minimum de seturi de Richard Gasquet, fără a avea probleme în fața adversarilor săi de până acum.

Daniil Medvedev, calificare la pas în turul 3 al US Open 2021

În meciul cu Koepfer, rusul a dictat ritmul meciului de la un capăt la altul și chiar dacă germanul a încercat adesea să revină, experiența și mentalul lui Medvedevu au făcut diferența. În setul inaugural, Medvedev a obținut două break-uri, el cedându-și serviciul o singură dată.
În manșa a doua, germanul a greșit tot mai mult, iar Medvedev a profitat și a cedat un singur game în tot setul. Ultimul set a fost de asemenea la discreția rusului: "Am reușit să fiu foarte competitiv, să joc bine. Sunt fericit că merg mai departe. Încerc să câștig fiecare meci și mă bucur că sunt pe aceeași scenă pe care joacă și tenismeni care au câștigat 20 de titluri de Grand Slam", a spus Medvedev la interviul de după meci.
Rezultate de pe tabloul masculin de tenis:
  • Alcaraz - Rinderknech 7-6 (6), 4-6, 6-1, 6-4
  • Giron - Evans 4-6, (3) 6-7, 6-2, 3-6
  • Rublev - Martinez 7-6 (2), (5) 6-7, 6-1, 6-1
  • Kohlschreiber - Andujar 4-6, 3-6, 1-6
  • Dimitrov - Popyrin (4) 6-7, (4) 6-7, 0-4 (RETRAGERE Dimitrov)
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo