Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Toni Nadal, întrebat cine câștigă US Open 2021: "Să-l ia oricine, numai Djokovic nu!"

Irina Aldea

Publicat 09/09/2021 la 02:34 GMT+3

Novak Djokovic e la doar 3 meciuri distanță de istorie la US Open 2021. Toni Nadal speră ca sârbul să dea greș la Flushing Meadows.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic nu a arătat anul acesta la US Open cel mai bun tenis al său. Sârbul a ajuns în sferturile de finală după patru meciuri în care a cedat trei seturi. Doar în runda a doua s-a impus liderul mondial din ATP în minimum de seturi, cu olandezul Tallon Griekspoor.
Campion anul acesta la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon, Novak Djokovic se luptă cu istoria la Melbourne. Țintește să devină primul jucător de la Rod Laver, din 1969, care reușește să cucerească toate cele patru titluri de Grand Slam într-un sezon calendaristic. Chiar și așa, mulți speră ca sârbul să dea greș la Flushing Meadows.

Toni Nadal speră ca Novak Djokovic să nu cucerească titlul la US Open 2021

În acest moment, Federer, Nadal și Djokovic sunt la egalitate în privința titlurilor de Grand Slam, fiecare având câte 20. Totuși, liderul mondial din ATP se află acum în pole-position să îi întreacă pe rivalii săi. Sârbul a câștigat anul acesta la Melbourne, Paris și Londra, iar acum vrea să bifeze succesul și la New York.
Nu toată lumea îi ține pumnii strânși lui Djokovic în speranța că va câștiga. Toni Nadal, unchiul lui Rafa, a fost sincer când a fost întrebat cine câștigă US Open 2021: "Să-l ia oricine, numai Djokovic nu! Că îmi place mie de el sau nu, nici măcar nu contează, nu sunt interesat în performanța lui la acest turneu, nu vreau să-l întreacă pe Rafael", a spus Toni Nadal, potrivit El Mundo Deportivo.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo