Novak Djokovic și Jenson Brooksby au fost protagoniștii unui meci despre care se va vorbi mult în următoarele 24 de ore. Dacă s-ar fi jucat după sistemul cel mai bun din trei seturi, atunci liderul mondial ar fi fost în mare încurcătură. Nole s-a impus în patru seturi, cu 1-6, 6-3, 6-2, 6-2.
Reprezentatul gazdelor a pierdut acest meci, dar și-a făcut un nume în tenisul mondial, după replica pe care i-a dat-o sârbului în primele două seturi.
Australian Open
Nadal, după calificarea în finala la Australian Open: "Un singur lucru contează pentru mine acum"
ACUM 3 ORE
Jenson Brooksby a câștigat primul set cu 6-1 în 29 de minute, reușind să facă în două rânduri break-ul. Tenisul "șampanie" avea să fie etalat în setul doi, mai exact în game-ul 5, când americanul a rezistat eroic pe serviciul lui Novak Djokovic, la scorul de 1-3.
https://i.eurosport.com/2021/09/07/3214599.jpg

Jenson Brooksby a devenit peste noapte un erou la New York.

Acesta s-a întins pe durata a aproximativ 20 de minute. S-au jucat 24 de puncte, s-au consemnat 9 egalități! La finalul acestor schimburi prelungite. Jenson Brooksby a reușit să facă un nou break. A ridicat publicul în picioare, a devenit peste noapte un erou la New York. Spectacol a fost apoi și în game-ul 6, tot cu jucătorul american în prim-plan.

US Open: Bătălie fabuloasă între Novak Djokovic și tânărul Jenson Brooksby

Djokovic a câștigat în cele din urmă setul doi cu 6-3 și a recăpătat controlul. La 20 de ani, Jenson Brooksby a părut totuși prea crud pentru un meci de cinci seturi cu liderul mondial și a început să acuze probleme fizice. Nole a dominat seturile 3 și 4, în care s-a impus cu un identic 6-2. S-a calificat în sferturile de finală însă după un meci care a durat aproximativ 3 ore.
După partidă, Novak Djokovic l-a lăudat pe tânărul lui adversar, dar a dus scorul la 11-0 cu jucători americani la US Open. Iar acum mai are nevoie de trei victorii pentru a egala recordul lui Rod Laver din 1969, care a câștigat toate cele patru Grand Slam-uri în același an.
În sferturile de finală, liderul mondial îl va înfrunta pe italianul Berrettini. Apoi, pe traseu ar urma Alexander Zverev și Daniil Medvedev, dacă se vor confirma calculele hârtiei.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Medvedev, huiduit la Australian Open, după ce a făcut trimitere la Djokovic. Reacția rusului
ACUM 4 ORE
Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
IERI LA 14:07