Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#MeciuriMemorabile Matteo Berrettini e în turul 3 la US Open 2021! Italianul, victorie muncită în 4 seturi cu Moutet

Irina Aldea

Publicat 03/09/2021 la 00:08 GMT+3

Matteo Berrettini s-a calificat în turul al treilea la US Open 2021 după ce a trecut de francezul Corentin Moutet în 4 seturi.

Matteo Berrettini

Credit imagine: Getty Images

Matteo Berrettini a obținut cu puțin timp în urmă calificarea în turul al treilea la US Open 2021 după ce l-a învins pe francezul Corentin Moutet, ocupant al locului 88 ATP, cu scorul de 7-6 (2), 4-6, 6-4, 6-3, la capătul unui meci maraton care a durat trei orei și 22 de minute de joc.
În continuare, italianul de pe locul 8 ATP se va duela la Flushing Meadows pentru un loc în optimile de finală cu bielorusul Ilya Ivashka, care a trecut în turul secund de Vasek Pospisil. Semifinalist în 2019 la US Open, Berrettini a fost nevoit să-și ridice nivelul de joc în meciul cu tânărul Moutet.

Matteo Berrettini merge în turul 3 la US Open 2021

Cap de serie numărul 6 pe tabloul masculin de tenis, Matteo Berrettini nu a evoluat la nivelul de joc obișnuit în primele două seturi. Chiar și așa, italianul a reușit să câștige primul set la tiebreak, acolo unde Moutet a gafat de două ori pe propriul serviciu. În setul secund însă, Moutet a fost mult mai eficient și a reușit să egaleze.
Seturile 3 și 4 au reprezentat revenirea pentru Berrettini, care și-a ridicat nivelul de joc foarte mult și nu a mai greșit. De altfel, la serviciu, italianul nu a mai prezentat slăbiciuni pentru adversar, motiv pentru care a reușit să se concentreze și mai mult pe retur, acolo unde a produs "pagubă".
Rezultate de pe tabloul feminin de tenis:
  • Kudla - Otte 4-6, 4-6, 2-6
  • Pospisil - Ivashka 3-6, 4-6, (5) 6-7
  • Cressy - Basilashvili (3) 6-7, 3-6, 5-7
  • Musetti - Opelka (1) 6-7, 5-7, 4-6
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo