După un meci care a durat 4 ore și 44 de minute de joc, al treilea jucător de tenis al lumii, Stefanos Tsitsipas, l-a învins pe campionul din 2012 de la US Open, Andy Murray, cu scorul de 2-6, 7-6 (7), 3-6, 6-3, 6-4. Britanicul, care a luptat în ultimii ani cu accidentarea cruntă de la șold, i-a pus probleme serioase grecului în primul tur.
În timpul partidei de la US Open, Stefanos Tsitsipas a avut două pauze de vestiar, ambele durând mai mult de 7-8 minute. Acest lucru l-a scos din sărite pe Andy Murray, care l-a acuzat pe grec că trișează, având și o discuție cu supervizorul turneului pe acest subiect: "Toaleta e chiar aici, ce-a făcut atât timp? Mie nu mi-a luat niciodată atât de mult să merg la toaletă", a spus Murray în timpul partidei.

Acuze grave ale lui Andy Murray pentru Tsitsipas la US Open 2021

Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
01/12/2022 LA 11:27
După ce a spus că și-a pierdut respectul pentru Tsitsipas la conferința de presă, Andy Murray l-a ironizat astăzi pe grec printr-o postare de pe Twitter. Scoțianului nu i-a trecut supărarea și a scris că "Lui Tsitsipas îi ia de două ori mai mult să se ducă la toaletă decât îi ia lui Jeff Bezos să se ducă în spațiu".
Grecul nu a fost atât de ironic la conferința de presă și le-a spus jurnaliștilor prezenți că nu a încalcat nicio regulă, motiv pentru care nu are de ce să se simtă vinovat de ceva: "Am încălcat vreo regulă? Nu prea cred. Am jucat exact ca la carte, fără să sfidez regulamentul. Pur și simplu am avut nevoie la toaletă, nu consider că am stat peste măsură acolo, nu mă simt vinovat", a transmis grecul la conferința de presă.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Mouratoglou știe de ce nu au câștigat mai mult Medvedev și Tsitsipas: "Le-a afectat încrederea!"
25/11/2022 LA 11:34
Nitto ATP Finals
Andrey Rublev, copleșit de atmosfera de la Turneul Campionilor! "Nu meritam o așa susținere"
21/11/2022 LA 17:08