Alexander Zverev, favorit numărul 4 la US Open 2021, s-a calificat în optimile de finală după ce a trecut de americanul Jack Sock (184 ATP), cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3, 2-1 (RET), la capătul unui meci care a durat o oră și 57 de minute de joc.
În continuare, campionul olimpic de la Tokyo se va duela la Flushing Meadows pentru un loc în sferturile de finală cu favoritul numărul 13, Jannik Sinner, care a trecut în 5 seturi de Gael Monfils. Aceasta va fi cea de-a treia întâlnire în circuit între Zverev și Sinner. Acum, scorul confruntărilor directe e 1-1.
Tenis
Novak Djokovic va pierde, cel mai probabil, locul 1 ATP după Australian Open
ACUM 8 ORE

Alexander Zverev, în optimi la US Open 2021! Germanul, depășit doar un set

În meciul de azi, Sock a fost jucătorul mai bun preț de un set. Cu lovituri precise, în forță, serviciu foarte bun, americanul s-a impus în mod clar în manșa inaugurală, însă în debutul setului 2 a cerut intervenția echipei medicale pe teren din cauza unor probleme musculare la coapsa piciorului drept.
Din acel moment, nivelul de joc al americanului a scăzut treptat, iar Zverev a preluat controlul partidei, fiindu-i din ce în ce mai ușor să câștige puncte. Jack Sock a continuat partida, dar în debutul setului 4 s-a văzut nevoit să abandoneze, la 2-1 pentru adversar.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
3 mari câştigători de pe urma "ştergerii" lui Djokovic de pe tabloul Australian Open
ACUM 10 ORE
Australian Open
"Demonul" De Minaur s-a săturat de cazul Djokovic: "Noi toţi, ceilalţi, suntem în umbră"
IERI LA 13:36