Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#ReveniriDeLegendă Carlos Alcaraz e în sferturi la US Open 2021! Ibericul, victorie uriașă cu Gojowczyk în optimi

Irina Aldea

Actualizat 06/09/2021 la 04:49 GMT+3

Carlos Alcaraz își continuă parcursul excepțional la US Open 2021. Puștiul de pe locul 55 ATP s-a calificat în sferturile de finală după victoria în 5 seturi cu Gojowczyk.

Carlos Alcaraz celebra su pase a los cuartos de final del US Open 2021

Credit imagine: Getty Images

Carlos Alcaraz continuă să surprindă în circuitul masculin de tenis. Puștiul de 18 ani din Spania, clasat pe locul 55 ATP, a obținut în această noapte cel mai bun rezultat al său în turneele de Grand Slam. Spaniolul l-a învins în 5 seturi pe germanul Peter Gojowczyk.
Alcaraz, care a produs marea surpriză în turul 3 și l-a eliminat pe Stefanos Tsitsipas, a mai obținut o victorie importantă la US Open. Carlos Alcaraz s-a impus în fața lui Gojowczyk cu scorul de 5-7, 6-1, 5-7, 6-2, 6-0, la capătul unui meci care a durat trei ore și 26 de minute de joc.

Carlos Alcaraz, în premieră în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam, la US Open 2021

După ce a cedat setul inaugural al meciului cu Gojowczyk, Carlos Alcaraz s-a motivat fantastic și a recuperat dezavantajul în meci. Chiar dacă a mai cedat un set, tânărul iberic a făcut legea în ultimle două seturi, în care a mai cedat doar două game-uri.
În continuare, Carlos Alcaraz se va duela pentru un loc în semifinale la US Open cu învingătorul dintre Frances Tiafoe și Felix Auger-Aliassime. Alcaraz a trecut la New York până acum de Cameron Norrie, Arthur Rinderknech, Stefanos Tsitsipas și Peter Gojowczyk, cedând 5 seturi.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo