Novak Djokovic (1 ATP) a pierdut duminică finala de la US Open în fața rusului Daniil Medvedev (2 ATP), scor 6-4, 6-4, 6-4. Acesta a fost primul titlu de Grand Slam pentru rus, care l-a oprit pe sârb din cursa pentru îndeplinirea Calendar Grand Slam (câștigarea celor 4 titluri majore în același an).
De asemenea, dacă Djokovic ar fi câștigat duminică marea finală de la Flushing Meadows, el ar fi ajuns la titlul de Grand Slam cu numărul 21, depășindu-i pe marii săi rivali, Rafael Nadal și Roger Federer, cu care se află la egalitate în acest moment, la 20 de titluri. Anul acesta, Nole a disputat toate cele 4 finale majore, câștigând 3 dintre ele: Australian Open (cu Medvedev), Roland Garros (cu Tsitsipas) și Wimbledon (cu Berrettini).
Australian Open
Darren Cahill nu-l menajează deloc pe Djokovic! Ce l-a deranjat cel mai mult pe australian
ACUM 9 MINUTE

Când se retrage Nole din tenis. Srdjan Djokovic a făcut anunțul

Imediat după ce l-a învins pe Zverev în semifinale, Djokovic a spus că "va lupta pentru titlu la US Open ca și cum ar fi ultimul meci al vieții sale". Aceste vorbe i-au făcut pe experții din tenis, dar și pe fanii sârbului, să se întrebe ce are de gând Nole, dacă se gândește cumva la retragerea din tenis.
Totuși, Srdjan Djokovic i-a liniștit pe susținătorii lui Nole și chiar a oferit un moment în viitor în care sârbul vrea neapărat să evolueze. Este vorba despre Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024: "Novak nu se va retrage prea curând. Mi-a spus ce intenții are, vrea să joace la Paris, la Jocurile Olimpice. Eu ca tatăl lui nu sunt de acord cu asta, are 34 de ani deja, dar el își decide cariera și viața. Eu sunt aici pentru a-i da sfaturi pe care le va asculta sau nu. Până acum m-a ascultat suficient și văd că nu prea am greșit", a spus Srdjan Djokovic într-un interviu în presa din Serbia.
Tenis
Djokovic încearcă să-și spele imaginea după scandalul provocat în Australia! În ce investește sârbul
ACUM 3 ORE
Australian Open
Știm deja 5 dueluri de vis din turul 3 la Australian Open 2022. Programul de vineri
ACUM 8 ORE