Novak Djokovic (1 ATP) a pierdut duminică finala de la US Open în fața rusului Daniil Medvedev (2 ATP), scor 6-4, 6-4, 6-4. Acesta a fost primul titlu de Grand Slam pentru rus, care l-a oprit pe sârb din cursa pentru îndeplinirea Calendar Grand Slam (câștigarea celor 4 titluri majore în același an).
De asemenea, dacă Djokovic ar fi câștigat duminică marea finală de la Flushing Meadows, el ar fi ajuns la titlul de Grand Slam cu numărul 21, depășindu-i pe marii săi rivali, Nadal și Federer, cu care se află la egalitate în acest moment, la 20 de titluri. Anul acesta, Nole a disputat toate cele 4 finale majore, câștigând 3 dintre ele: Australian Open (cu Medvedev), Roland Garros (cu Tsitsipas) și Wimbledon (cu Berrettini).
Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
ACUM 7 ORE

Cum "l-a ajutat" agentul lui Federer pe Medvedev să-l bată pe Djokovic

Andy Roddick, campion la US Open în 2003, a scris pe Twitter după marea finală de duminică faptul că în ziua meciului, Daniil Medvedev s-a antrenat alături de Nicholas Godsick (17 ani), fiul lui Tony Godsick, agentul pe care Roger Federer îl are de foarte mult timp în echipă.
Americanul, fost lider mondial în clasamentul ATP, a transmis că acesta "și-a jucat perfect rolul" în a-l ține pe Djokovic la 20 de titluri de Grand Slam și de a nu trece de recordul la care elvețianul a ajuns primul, după ce a cucerit titlul la Australian Open 2018.
Laver Cup
Cine câștigă a patra ediție a Laver Cup. Pariul lui Roger Federer înaintea evenimentului din Chicago
ACUM 8 ORE
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
ACUM 15 ORE