Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Și-a jucat perfect rolul!" Agentul lui Federer a făcut tot posibilul ca Medvedev să-l bată pe Djokovic în finala USOpen

Irina Aldea

Publicat 15/09/2021 la 19:17 GMT+3

Daniil Medvedev a cucerit duminică titlul la US Open, după o finală pe care a dominat-o în compania lui Novak Djokovic. Agentul lui Federer, Tony Godsick, a făcut tot posibilul ca rusul să fie în formă maximă înaintea finalei, a transmis Andy Roddick.

Novak Djokovic & Roger Federer

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic (1 ATP) a pierdut duminică finala de la US Open în fața rusului Daniil Medvedev (2 ATP), scor 6-4, 6-4, 6-4. Acesta a fost primul titlu de Grand Slam pentru rus, care l-a oprit pe sârb din cursa pentru îndeplinirea Calendar Grand Slam (câștigarea celor 4 titluri majore în același an).
De asemenea, dacă Djokovic ar fi câștigat duminică marea finală de la Flushing Meadows, el ar fi ajuns la titlul de Grand Slam cu numărul 21, depășindu-i pe marii săi rivali, Nadal și Federer, cu care se află la egalitate în acest moment, la 20 de titluri. Anul acesta, Nole a disputat toate cele 4 finale majore, câștigând 3 dintre ele: Australian Open (cu Medvedev), Roland Garros (cu Tsitsipas) și Wimbledon (cu Berrettini).

Cum "l-a ajutat" agentul lui Federer pe Medvedev să-l bată pe Djokovic

Andy Roddick, campion la US Open în 2003, a scris pe Twitter după marea finală de duminică faptul că în ziua meciului, Daniil Medvedev s-a antrenat alături de Nicholas Godsick (17 ani), fiul lui Tony Godsick, agentul pe care Roger Federer îl are de foarte mult timp în echipă.
Americanul, fost lider mondial în clasamentul ATP, a transmis că acesta "și-a jucat perfect rolul" în a-l ține pe Djokovic la 20 de titluri de Grand Slam și de a nu trece de recordul la care elvețianul a ajuns primul, după ce a cucerit titlul la Australian Open 2018.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo