Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dominic Thiem, amendat de organizatorii de la US Open! Regula încălcată de austriac la New York

Irina Aldea

Publicat 02/09/2020 la 02:13 GMT+3

Problemele se țin scai de Dominic Thiem, care a fost amendat la Flushing Meadows în ziua în care nu avea programat meci.

Dominic Thiem

Credit imagine: Getty Images

Al doilea favorit de pe tabloul de simplu masculin de la US Open, Dominic Thiem, a fost amendat de organizatorii americani după ce austriacul a sfidat încă o dată regulile impune în cadrul complexului pentru a împiedica răspândirea COVID-19. Mai exact, finalistul de Grand Slam nu a purtat masca la Flushing Meadows și este acum nevoit să plătească suma de 1500 de dolari.
Austriacul a fost taxat de organizatorii de la US Open în ziua în care era liber. Thiem nu este singurul care a fost tras de urechi la Flushing Meadows. Francezul Adrian Mannarino a primit de asemenea o amendă substanțială la New York. Tenismenul va trebui să plătească 2500 de dolari pentru că a fost contact apropiat al lui Benoit Paire, singurul tenismen descoperit pozitiv la New York, și nu a respectat regulile impuse în acest caz, acelea de a sta izolat.
În caz contrat, Mannarino se pare că a ieșit nestingherit prin complex, însă ieșirea lui nu a rămas neobservată și mai ales nepedepsită. Organizatorii de la US Open iau foarte în serios prevederile regăsite în protocolul stabilit încă de la începutul turneului. Dacă ar exista un focar de coronavirus în cadrul turneului, competiția ar trebui oprită imediat. Americanii nu vor să riște o astfel de măsură, mai ales după toate eforturile depuse pentru ca turneul să poată fi organizat în 2020.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo