Al doilea favorit de pe tabloul de simplu masculin de la US Open, Dominic Thiem, a fost amendat de organizatorii americani după ce austriacul a sfidat încă o dată regulile impune în cadrul complexului pentru a împiedica răspândirea COVID-19. Mai exact, finalistul de Grand Slam nu a purtat masca la Flushing Meadows și este acum nevoit să plătească suma de 1500 de dolari.
Austriacul a fost taxat de organizatorii de la US Open în ziua în care era liber. Thiem nu este singurul care a fost tras de urechi la Flushing Meadows. Francezul Adrian Mannarino a primit de asemenea o amendă substanțială la New York. Tenismenul va trebui să plătească 2500 de dolari pentru că a fost contact apropiat al lui Benoit Paire, singurul tenismen descoperit pozitiv la New York, și nu a respectat regulile impuse în acest caz, acelea de a sta izolat.
Tenis
Dominic Thiem, "interzis" la turneul de casă de la Viena! De ce nu poate să fie prezent în tribune
27/10/2021 LA 11:54
În caz contrat, Mannarino se pare că a ieșit nestingherit prin complex, însă ieșirea lui nu a rămas neobservată și mai ales nepedepsită. Organizatorii de la US Open iau foarte în serios prevederile regăsite în protocolul stabilit încă de la începutul turneului. Dacă ar exista un focar de coronavirus în cadrul turneului, competiția ar trebui oprită imediat. Americanii nu vor să riște o astfel de măsură, mai ales după toate eforturile depuse pentru ca turneul să poată fi organizat în 2020.
Tenis
Tot ce trebuie să știi despre Indian Wells, "al cincilea" turneu de Grand Slam al anului
03/10/2021 LA 13:03
Tenis
"A meritat pe deplin să câștige trofeul!" Ce a spus Thiem despre finala masculină de la US Open
13/09/2021 LA 05:05