Sascha Zverev s-a plâns chiar în timpul jocului de faptul că americanul Brad Gilbert, aflat la New York pentru a comenta partidele de la US Open, vorbește prea tare și prea mult.
Germanul a oprit jocul într-un game pe serviciu din setul al treilea al duelului său din sferturi și i s-a adresat direct comentatorului ESPN:
  • Sascha Zverev: Vorbești prea tare, omule!
  • Brad Gilbert: Ah, scuze!
  • Sascha Zverev: Aud fiecare cuvânt pe care îl spui!
Tenis
"Simona Halep este gata să dea banii înapoi!" Dezvăluirea președintelui COSR, Mihai Covaliu
ACUM 8 ORE
Reacția promptă a lui Zverev a venit după ce Brad Gilbert, fost antrenor al lui Andre Agassi, Andy Roddick, Andy Murray și Kei Nishikori, tocmai îl criticase pentru cele nouă duble greșeli comise până la momentul respectiv în partidă (germanul a încheiat meciul cu 12 duble greșeli în statistică).

Zverev, deranjat de zgomot pe o arenă pustie: pauza l-a ajutat

Pauza luată a fost de bun augur pentru Zverev, notează AFP: favoritul cinci al tabloului masculin a servit un as, egalând scorul pe tabelă, 1-1 la seturi și 3-3 în actul al treilea.
Zverev a reușit să acceadă în premieră în semifinalele turneului de la US Open, după 1-6, 7-6(5), 7-6(1), 6-3 în fața lui Borna Coric.
La scurt timp după terminarea meciului de pe Arthur Ashe Stadium, Brad Gilbert a transmis pe rețelele de socializare că a lămurit lucrurile cu tânărul jucător german în vârstă de 23 de ani și că totul este ok între el și Sascha.
Tenis
Ce a făcut Emma Răducanu când a ajuns acasă, după US Open 2021: "A fost groaznic de greu"
ACUM 10 ORE
Tenis
Novak Djokovic, invitat în România de Ministrul Tineretului şi Sportulului: "Sunt fanul lui!"
ACUM 14 ORE