Marta Kostyuk a reușit 22 de lovituri câștigătoare, față de 4 ale Kasatkinei. Statistica sportivei din Ucraina a fost una echilibrată, cu 21 de greșeli neforțate, ceea ce nu se poate spune și despre a 70-a jucătoare a lumii, al cărei raport winners / unforced errors a fost de 4 / 17.
Daria Kasatkina continuă să fie departe de forma pe care o arăta în 2018, atunci când reușea sferturi de finală consecutive la Roland Garros și Wimbledon. US Open 2020 este al cincilea turneu de Mare Șlem dintre ultimele șase disputate la care Kasatkina părăsește competiția încă din runda inaugurală. Rusoaica de 23 de ani a reușit o singură victorie la acest nivel în sezonul precedent, la Openul Francez.
În turul doi la US Open, Marta Kostyuk va înfrunta una dintre sportivele care s-a simțit excelent în ultimii ani la Flushing Meadows - Anastasija Sevastova. Chiar dacă a avut probleme la ochi, necesitând de mai multe ori îngrijiri medicale, letona i-a administrat puștoaicei-fenomen Coco Gauff (16 ani) prima înfrângere în turul inaugural pe tabloul principal într-un turneu de Mare Șlem, scor 6-3, 5-7, 6-4.
Australian Open
Simona Halep - Magdalena Frech, LIVE TEXT de la ora 5.30, în turul 1 la Australian Open 2022
ACUM 2 ORE

US Open 2020, ziua 1: programul complet al transmisiunilor Eurosport

Program US Open

Credit imagine: Eurosport

Australian Open
AUSTRALIAN OPEN 2022 LIVE BLOG | Muguruza - Burel pe Eurosport 1. Cîrstea și Begu, LIVE pe Player
ACUM 4 ORE
Tenis
Australian Open 2022 | Top 5 lovituri din prima zi de la Melbourne
ACUM 7 ORE