Marta Kostyuk a reușit 22 de lovituri câștigătoare, față de 4 ale Kasatkinei. Statistica sportivei din Ucraina a fost una echilibrată, cu 21 de greșeli neforțate, ceea ce nu se poate spune și despre a 70-a jucătoare a lumii, al cărei raport winners / unforced errors a fost de 4 / 17.
Daria Kasatkina continuă să fie departe de forma pe care o arăta în 2018, atunci când reușea sferturi de finală consecutive la Roland Garros și Wimbledon. US Open 2020 este al cincilea turneu de Mare Șlem dintre ultimele șase disputate la care Kasatkina părăsește competiția încă din runda inaugurală. Rusoaica de 23 de ani a reușit o singură victorie la acest nivel în sezonul precedent, la Openul Francez.
În turul doi la US Open, Marta Kostyuk va înfrunta una dintre sportivele care s-a simțit excelent în ultimii ani la Flushing Meadows - Anastasija Sevastova. Chiar dacă a avut probleme la ochi, necesitând de mai multe ori îngrijiri medicale, letona i-a administrat puștoaicei-fenomen Coco Gauff (16 ani) prima înfrângere în turul inaugural pe tabloul principal într-un turneu de Mare Șlem, scor 6-3, 5-7, 6-4.
Tenis
Emma Răducanu, avertizată de o câștigătoare de Grand Slam, care a decăzut complet după marele succes
ACUM 8 ORE

US Open 2020, ziua 1: programul complet al transmisiunilor Eurosport

Program US Open

Credit imagine: Eurosport

US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
ACUM 10 ORE
Tenis
Prima reacție a lui Diego Schwartzman, după ce a fost învins de un puști fără clasament în ATP
ACUM 14 ORE