Dubla campioană de la Wimbledon a evoluat din ce în ce mai sigur după câștigarea primului set, reușind practic de la scorul de 3-3 în manșa inaugurală să își adjudece opt dintre următoarele nouă game-uri disputate.
Break-ul luat devreme în setul secund, în game-ul al treilea, i-a asigurat liniștea Petrei Kvitova: cehoaica mai apoi nu a mai privit înapoi, avansând în viteză spre turul secund, acolo unde se va duela fie cu Kateryna Kozlova (Ucraina), fie cu Whitney Osuigwe (SUA).
Irina Begu rămâne fără victorie pe tabloul principal în turneele de Mare Șlem disputate pe hard în acest sezon, după ce și în Australia a fost învinsă în primul tur, tot de o sportivă aflată printre primele zece favorite, Kiki Bertens.
Guadalajara Open Akron
Motivul ciudat pentru care a fost amânat un meci la Guadalajara! Kvitova: "N-am mai văzut așa ceva"
18/10/2022 LA 14:03
Mi-am adus aminte de anul trecut, știam că trebuie să fiu foarte agresivă ca să păstrez șanse intacte la victorie. Primul set a fost mai echilibrat, apoi meciul s-a rupt în setul secund. În absența publicului trebuie să mă motivez singură, îmi lipsesc fanii, dar este bine că am echipa alături. | Petra Kvitova

Program US Open

Credit imagine: Eurosport

Parma Ladies Open
Ana Bogdan a câștigat duelul 100% românesc cu Irina Begu și s-a calificat în semifinale la Parma
29/09/2022 LA 17:15
Parma Ladies Open
Irina Begu - Ana Bogdan, duel 100% românesc pentru un loc în semifinale la Parma
28/09/2022 LA 19:52