Dubla campioană de la Wimbledon a evoluat din ce în ce mai sigur după câștigarea primului set, reușind practic de la scorul de 3-3 în manșa inaugurală să își adjudece opt dintre următoarele nouă game-uri disputate.
Break-ul luat devreme în setul secund, în game-ul al treilea, i-a asigurat liniștea Petrei Kvitova: cehoaica mai apoi nu a mai privit înapoi, avansând în viteză spre turul secund, acolo unde se va duela fie cu Kateryna Kozlova (Ucraina), fie cu Whitney Osuigwe (SUA).
Irina Begu rămâne fără victorie pe tabloul principal în turneele de Mare Șlem disputate pe hard în acest sezon, după ce și în Australia a fost învinsă în primul tur, tot de o sportivă aflată printre primele zece favorite, Kiki Bertens.
Transylvania Open
Irina Bara a câștigat duelul 100% românesc al zilei la Transylvania Open, în fața Irinei Begu
26/10/2021 LA 13:01
Mi-am adus aminte de anul trecut, știam că trebuie să fiu foarte agresivă ca să păstrez șanse intacte la victorie. Primul set a fost mai echilibrat, apoi meciul s-a rupt în setul secund. În absența publicului trebuie să mă motivez singură, îmi lipsesc fanii, dar este bine că am echipa alături. | Petra Kvitova

Program US Open

Credit imagine: Eurosport

Transylvania Open
Emma Răducanu, Irina Begu și Jaqueline Cristian debutează azi la Transylvania Open! Programul zilei
26/10/2021 LA 07:45
Tenis
Românii s-au înghesuit să o vadă pe Emma Răducanu la antrenament. Discurs superb în română
24/10/2021 LA 15:50