Ashleigh Barty, liderul mondial din WTA, s-a calificat în turul al treilea la US Open 2021 fără a avea niciun moment dificil în meciul cu Clara Tauson. Dubla campioană de Grand Slam din Australia s-a impus cu scorul de 6-1, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră și 30 minute de joc.
În continuare, australianca în vârstă de 25 de ani se va duela la Flushing Meadows cu învingătoarea meciului dintre Sorana Cîrstea și Shelby Rogers, meci programat în această seară în jurul orei 23, ora României. Barty s-a impus anterior la New York în fața Verei Zonareva. Până acum, ea nu a cedat niciun set.
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12

Ashleigh Barty, victorie zdrobitoare cu Clara Tauson la US Open 2021

În setul inaugural, Ash Barty a fost în control total, iar Clara Tauson a părut copleșită de presiunea de a juca un meci pe Arena Arthur Ashe alături de liderul mondial din ATP, motiv pentru care toată lumea a aplaudat-o pe daneză când a câștigat primul ei game în meci.
Setul secund a fost ceva mai echilibrat, iar Tauson a reușit chiar să obțină două break-uri, însă lucrurile nu au scăpat niciodată din controlul liderului mondial. Cel mai bun rezultat al australiencei la US Open este optimi de finală, fază în care a ajuns atât în 2018, cât și în 2019.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Emma Răducanu, marele pariu al lui Wilander! Ce anticipează Mats că se va întâmpla cu ea în 2 ani
09/09/2021 LA 12:13
US Open
"Regina" Marii Britanii și-a pierdut "coroana" după 6 ani: Konta, depășită de Emma Răducanu
08/09/2021 LA 19:26