Bianca Andreescu arată primele semne pozitive după o perioadă destul de complicată, cu accidentări. Cap de serie nr. 6, sportiva s-a calificat pentru prima dată în turul 3 al unui turneu de Grand Slam, după ce a câștigat titlul la US Open în 2019. Ea a învins-o în două seturi pe Lauren Davis, reprezentanta gazdelor, cu scorul de 6-4, 6-4.
Bianca Andreescu încă mai are pași importanți de făcut până la nivelul din 2019, dar deocamdată a arătat suficient în joc pentru o calificare în turul 3. Canadianca de origine română a realizat nu mai puțin de 6 break-uri pe parcursul întâlnirii cu Davis. Și-a pierdut și serviciul în patru ocazii, dar a izbutit în același timp să trimită și 6 ași. Campioana din 2019 a terminat meciul cu 19 puncte câștigătoare și 23 de erori neforțate.
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12

US Open. Rezumatul partidei Lauren Davis - Bianca Andreescu

"Nu a fost deloc un meci ușor ușor. Multe game-uri au fost apropiate. Câte un punct aici, acolo a făcut diferența", a declarat Andreescu după finalul jocului disputat pe Louis Armstrong.
Având în vedere că anul trecut nu a jucat la Flushing Meadows, Bianca a ajuns la 9 victorii consecutive în acest turneu. În weekend, ea a va juca pentru a intra în săptămâna a doua, într-o partidă cu Greet Minnen din Belgia, clasată pe locul 104 WTA.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
O frază i-a schimbat întreaga carieră finalistei de la US Open, Leylah Fernandez
10/09/2021 LA 06:57
US Open
"Star absolut!". Britanicii se înclină în fața noii "regine", Emma Răducanu. Reacții uimitoare
10/09/2021 LA 06:21