Bianca Andreescu arată primele semne pozitive după o perioadă destul de complicată, cu accidentări. Cap de serie nr. 6, sportiva s-a calificat pentru prima dată în turul 3 al unui turneu de Grand Slam, după ce a câștigat titlul la US Open în 2019. Ea a învins-o în două seturi pe Lauren Davis, reprezentanta gazdelor, cu scorul de 6-4, 6-4.
Bianca Andreescu încă mai are pași importanți de făcut până la nivelul din 2019, dar deocamdată a arătat suficient în joc pentru o calificare în turul 3. Canadianca de origine română a realizat nu mai puțin de 6 break-uri pe parcursul întâlnirii cu Davis. Și-a pierdut și serviciul în patru ocazii, dar a izbutit în același timp să trimită și 6 ași. Campioana din 2019 a terminat meciul cu 19 puncte câștigătoare și 23 de erori neforțate.
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
19/05/2022 LA 14:51

US Open. Rezumatul partidei Lauren Davis - Bianca Andreescu

"Nu a fost deloc un meci ușor ușor. Multe game-uri au fost apropiate. Câte un punct aici, acolo a făcut diferența", a declarat Andreescu după finalul jocului disputat pe Louis Armstrong.
Având în vedere că anul trecut nu a jucat la Flushing Meadows, Bianca a ajuns la 9 victorii consecutive în acest turneu. În weekend, ea a va juca pentru a intra în săptămâna a doua, într-o partidă cu Greet Minnen din Belgia, clasată pe locul 104 WTA.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Internazionali BNL d'Italia
Swiatek bate la porțile istoriei! Bornele uluitoare atinse după ce a învins-o pe Andreescu, la Roma
13/05/2022 LA 15:46
Internazionali BNL d'Italia
Ce sfat are Bianca Andreescu pentru Emma Răducanu, după abandonul britanicei de la Roma
11/05/2022 LA 07:46