Elise Mertens, favorita numărul 15 pe tabloul feminin de tenis, s-a calificat în optimile de finală la US Open 2021 după ce a trecut de favorita numărul 20, Ons Jabeur, cu scorul de 6-3, 7-5, după o oră și 29 de minute de joc. În continuare, belgianca se va duela la Flushing Meadows cu învingătoarea dintre Collins și Sabalenka.
Mertens a avut parte de un meci foarte solid, în care nu i-a oferit prea multe șanse adversarei ei din Tunisia. În același timp, Jabeur a comis o mulțime de erori neforțate, motiv pentru care Mertens a câștigat mult teren în ambele seturi în fața tunisiencei de pe locul 21 WTA.
Internazionali BNL d'Italia
Iga Swiatek este campioană la Roma! Victorie fără drept de apel în fața lui Ons Jabeur
15/05/2022 LA 12:46

Elise Mertens, calificare facilă în optimi la US Open 2021

În primul tur, Elise Mertens a trecut la US Open de Rebecca Peterson, din Suedia, în trei seturi, iar în turul al doilea a învins-o pe sportiva din Grecia, Valentini Grammatikopoulou, în minimum de seturi. De partea cealaltă, Ons Jabeur le-a învins la New York pe Alize Cornet și Maria Osorio Serrano, necedând niciun set.
Elise Mertens e la doar o victorie distanță de cea mai bună performanță a ei la turneul major american. Belgianca a ajuns până în sferturile de finală în două rânduri, atât în 2019, cât și în 2020. Doar la Australian Open a ajuns mai departe belgianca, până în semifinale.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Internazionali BNL d'Italia
Swiatek - Jabeur, marea finală de la Roma! Tunisianca a salvat minge de meci cu Daria Kasatkina
14/05/2022 LA 18:13
Internazionali BNL d'Italia
Sorana Cîrstea, înfrângere în primul tur de la Roma în fața lui Ons Jabeur
10/05/2022 LA 18:24