Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Elise Mertens, calificare la pas în optimi la US Open 2021! Belgianca, victorie cu Ons Jabeur în turul 3

Irina Aldea

Actualizat 04/09/2021 la 04:11 GMT+3

Elise Mertens s-a calificat în optimile de finală la US Open după ce a trecut de Ons Jabeur în minimum de seturi.

Elise Mertens

Credit imagine: Getty Images

Elise Mertens, favorita numărul 15 pe tabloul feminin de tenis, s-a calificat în optimile de finală la US Open 2021 după ce a trecut de favorita numărul 20, Ons Jabeur, cu scorul de 6-3, 7-5, după o oră și 29 de minute de joc. În continuare, belgianca se va duela la Flushing Meadows cu învingătoarea dintre Collins și Sabalenka.
Mertens a avut parte de un meci foarte solid, în care nu i-a oferit prea multe șanse adversarei ei din Tunisia. În același timp, Jabeur a comis o mulțime de erori neforțate, motiv pentru care Mertens a câștigat mult teren în ambele seturi în fața tunisiencei de pe locul 21 WTA.

Elise Mertens, calificare facilă în optimi la US Open 2021

În primul tur, Elise Mertens a trecut la US Open de Rebecca Peterson, din Suedia, în trei seturi, iar în turul al doilea a învins-o pe sportiva din Grecia, Valentini Grammatikopoulou, în minimum de seturi. De partea cealaltă, Ons Jabeur le-a învins la New York pe Alize Cornet și Maria Osorio Serrano, necedând niciun set.
Elise Mertens e la doar o victorie distanță de cea mai bună performanță a ei la turneul major american. Belgianca a ajuns până în sferturile de finală în două rânduri, atât în 2019, cât și în 2020. Doar la Australian Open a ajuns mai departe belgianca, până în semifinale.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo