Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Emma Răducanu / Leylah Fernandez? Experții americani au dat pronosticul! Cine va câștiga finala US Open 2021

Irina Aldea

Publicat 10/09/2021 la 23:29 GMT+3

Marea finală feminină de la US Open 2021 se va disputa între adolescentele Emma Răducanu și Leylah Fernandez.

Emma Raducanu and Leylah Fernandez

Credit imagine: Getty Images

Emma Răducanu și Leylah Fernandez sunt primele adolescente din ultimii 22 de ani care joacă o finală de Grand Slam. Ultima oară când asistam la ceva comparabil față în față erau Serena Williams și Martina Hingis, două dintre cele mai mari campioane din istoria tenisului.
Ca atare, sunt toate premisele ca ambele finaliste de anul acesta de la Flushing Meadows să aibă cariere impresionante în față, dincolo de rezultatul de moment.Venită din calificări, Răducanu a devenit prima jucătoare din istoria US Open care ajunge în finală după 9 meciuri disputate (18-0 raportul seturi câștigate/pierdute). Chiar și așa, analiștii americani nu sunt de părere că sportiva de origine română se va impune sâmătă în ultimul act.

Emma Răducanu, cotată cu a doua șansă de analiștii americani în finala US Open 2021

De partea cealaltă, Fernandez a trecut de 4 capi de serie în drum spre finală (printre care ocupantele pozițiilor 2, 3 și 5 în clasamentul WTA). Din acest motiv, specialiștii de la Sportskeeda sunt de părere că sportiva din Canada va triumfa și în fața Emmei Răducanu, în marea finală de mâine, datorită încrederii fantastice pe care a dobândit-o de a învinge în drumul ei spre finală nume mari din tenisul feminin.
Emma Răducanu vs. Leylah Fernandez - rezultate
"Oboseala ar putea fi un dezavantaj pentru Fernandez, deoarece ea a petrecut mult mai multe ore pe teren decât adversara ei. Fernandez ar putea totuși profita de asta, deoarece Răducanu s-ar regăsi într-o situație necunoscută dacă finala de sâmbătă ar intra în set decisiv - moment în care ccanadianca a excelat.
Oricare ar fi rezultatul, atât Emma Raducanu, cât și Leylah Fernandez ne-au făcut deja să deschidem larg ochii. Dacă trebuie să alegem un câștigător, credem că Fernandez va obține victoria pentru calitatea incredibilă a adversarelor pe care le-a depășit pe parcurs. Credem că Fernandez se va impune în 3 seturi", au transmis cei de la Sportskeeda.
Finala US Open - Emma Răducanu - Leylah Fernandez - va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player sâmbătă, de la ora 23:00.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo