După ce a luat cu asalt circuitul feminin de tenis la Wimbledon, Emma Răducanu uimește pe toată lumea și la US Open, acolo unde a ajuns până în sferturile de finală. Sportiva de origine română, reprezentând Marea Britanie, se va duela în această seară pentru un loc în semifinale cu Belinda Bencic, de la ora 19, ora României, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Emma Răducanu este deja un star în tenisul mondial feminin. După evoluțiile de excepție de la Wimbledon, sportiva de origine română a realizat un pictorial inedit pentru celebra revistă Vogue, ediția din Marea Britanie, în care a pozat în ținute marca Dior și Alexander McQueen, oferind detalii despre viața profesională și personală.
https://i.eurosport.com/2021/09/08/3215362.jpg
Tenis
Lovitura anului: Emma Răducanu este sfătuită să-l ia ca antrenor pe Darren Cahill
IERI LA 06:40

Emma Răducanu, pictorial inedit pentru revista Vogue

"Încrederea mea vine din interior. Mama e chinezoaică și ei au o forță interioară foarte puternică. Nu e vorba despre a-ți spune alții ce bun ești, ci despre a crede tu în tine. Respect mult acest detaliu din cultura lor. Mama m-a trimis la lecții de balet și step când era mică, iar tata la golf, sporturi cu motor și tenis.
Lui îi place ideea de a fi diferit și de a nu-ți păsa ce cred alții despre tine. Eram singura fetiță de la grupul de karting, în rest erau doar băieți. A fost intimidant la început, dar apoi m-am bucurat de experiență și n-am mai fost așa speriată. Acum vreau să-mi iau permisul de motocicletă", a declarat Emma în Vogue.
"Mi-am făcut o regulă să nu verific rețelele de socializare în timpul turneelor. Va fi mereu cineva care va avea ceva de zis, le respect părerile, nu am nimic cu nimeni. Părinții mei sunt cei pe care vreau să-i impresionez. Sunt greu de mulțumit și au așteptări mari. Așa că e o motivație pentru mine. Ei mă țin cu picioarele pe pământ. Îmi spun că sunt mândri de mine și asta e tot ce am nevoie", a mai spus Emma.

Simona Halep și Li Na, idolii Emmei Răducanu

Într-un interviu special oferit pentru Eurosport la New York, Emma Răducanu a fost întrebată de fani cine sunt idolii ei, printre altele. Noua revelație din tenisul mondial feminin nu a ezitat când a oferit răspuns la întrebare: "Simona Halep și Li Na. Este aboslut minunat să o văd aici pe Simona. Chiar i-am spus 'bună', este o experiență grozavă!", a spus Emma în exclusivitate pentru Eurosport.

US Open 2021: Emma Răducanu, noua revelație din tenisul mondial feminin! Halep și Li Na, idolii ei

Născută în Canada, din tată român și mamă din China, Emma a ajuns la Londra la 2 ani, când părinții săi au avut o oportunitate profesională acolo. Emma e extrem de interesată de rădăcinile sale, motiv pentru care a vizitat atât China, cât mai ales România, care îi este mai accesibilă geografic.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
23/09/2021 LA 13:20
Tenis
"Contrastul dintre ele este uriaș!" Ce avantaj are Emma Răducanu în fața lui Naomi Osaka
22/09/2021 LA 15:52