Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Karolina Pliskova s-a calificat în sferturile de finală la US Open

Andrei Nicolae

Publicat 07/09/2021 la 04:14 GMT+3

Sportiva din Cehia a depășit-o în două seturi pe Anastasia Pavlyuchenkova, cu scorul de 7-5, 6-4.

Karolina Pliskova | Tennis | US Open 2021 | ESP Player Feature

Credit imagine: Getty Images

Karolina Pliskova este a doua sportivă din Cehia calificată în sferturile de finală la US Open, după Barbora Krejcikova. Numărul 4 mondial a trecut de Anastasia Pavlyuchenkova din Rusia, cu scorul de 7-5, 6-4.
Karolina Pliskova a revenit în sferturile de finală ale US Open pentru prima dată din 2018. Sportiva a ajuns în această fază la Flushing Meadows pentru a patra oară în carieră, cea mai bună performanță fiind atinsă în 2016, când s-a calificat în finală.

Pliskova avea 6-2 la meciuri directe cu Pavlyuchenkova

Cele două sportive se cunoșteau destul de bine, din moment ce au fost adversare în alte opt întâlniri. Reprezentanta Cehiei câștigase primele șase partide, iar Anastasia pe următoarele două, inclusiv una în acest an, la Madrid.
Karolina Pliskova nu a mai servit atât de mulți ași precum în partida din turul doi cu Anisimova (doar 6 acum față de 24 în jocul amintit), dar a comis mai puține greșeli neforțate decât sportiva din Rusia, 24 vs 34. De fiecare dată, cehoaica a reușit să facă diferența pe final de set, când a reușit câte un break, la 6-5, respectiv 5-4.
Așadar, Pliskova își continuă visul de a câștiga un prim turneu de Grand Slam. În sferturile de finală va evolua cu învingătoarea dintre Bianca Andrescu și Maria Sakkari, meci programat în această dimineață în România.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo