Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Maria Sakkari e în semifinale la US Open 2021, după victoria cu Pliskova! Next: duel de foc cu Emma Răducanu

Irina Aldea

Actualizat 09/09/2021 la 03:46 GMT+3

Maria Sakkari s-a calificat în această dimineață în prima ei semifinală la US Open, după ce a învins-o în minimum de seturi pe Karolina Pliskova, finalista din 2016.

Maria Sakkari

Credit imagine: Getty Images

Ocupantă a locului 18 WTA și favorită numărul 17 pe tabloul de simplu feminin, Maria Sakkari a obținut în această dimineață prima ei calificare în semifinale la US Open, după ce a trecut de Karolina Pliskova în sferturi în minimum de seturi, scor 6-4, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 22 de minute de joc.
În continuare, sportiva din Grecia se va duela cu noua revelație din tenisul mondial feminin, Emma Răducanu, care a câștigat la Flushing Meadows până acum 8 meciuri (3 în calificări + 5 pe tabloul principal) fără a ceda set. Se anunță a fi o semifinală spectaculoasă din toate punctele de vedere.

Maria Sakkari, în prima ei semifinală la US Open, după victoria cu finalista din 2016, Karolina Pliskova

Un singur break a făcut diferența în primul set, însă per total, Maria Sakkari a fost jucătoarea mult mai activă de pe teren, care a avut inițiativa și nu și-a lăsat deloc adversara să se simtă în largul său pe teren. Sakkari a continuat în același ritm în setul secund, iar eforturile i-au fost răsplătite.
Până acum la New York, Sakkari le-a învins pe Kostyuk, Siniakova, Kvitova, Andreescu și Pliskova, cedând un singur set în meciul cu campioana din 2019, Bianca Andreescu. Pentru Sakkari, aceasta este cea de-a doua semifinală de Grand Slam în care ajunge, după Roland Garros 2021.
Tabloul semifinalelor feminine:
  • Emma Răducanu - Maria Sakkari
  • Aryna Sabalenka - Leylah Fernandez
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo