Favoritele au trecut cu bine de testul primei zi la US Open. După Simona Halep, Elina Svitolina și Aryna Sabalenka a venit și rândul japonezei Naomi Osaka să câștige meciul din turul inaugural.

US Open 2021: Rezumatul meciului Simona Halep - Camila Giorgi 6-4, 7-6 (3)

VICTORIA AZARENKA, SERIE IMPRESIONANTĂ ÎN TURUL 1 LA US OPEN, ÎNTR-O PARTIDĂ CU TEREZA MARTINCOVA
US Open
Emma Răducanu a donat echipamentul în care a cucerit titlul US Open! Unde va fi expusă ținuta
28/09/2021 LA 11:30
Nipona a ajuns din postura de campioană en-titre la Flushing Meadows, dar după câteva luni dificile. Naomi a jucat doar un tur la Roland Garros, nu a participat la Wimbledon și a avut un turneu olimpic ratat, raportat la așteptările publicului. Așadar, a avut destule emoții la debut. Pe măsură însă ce a început să adune minute de joc cu Marie Bouzkova, jocul ei s-a îmbunătățit.

Osaka s-a descătușat după primul set

Adversara din Cehia i-a pus destule probleme în primul set, astfel că favorita numărul 3 a fost nevoită să se întrebuințeze pentru a se impune cu 6-4. Pentru a trece în avantaj a avut nevoie de 56 de minute. Break-ul l-a realizat la 5-4.

US OPEN 2021. Naomi Osaka și fluturele, momente de destindere

Din momentul în care a făcut însă 1-0 la seturi, Osaka a prins tot mai multă încredere. Cu tot ce a câștigat la finalul primului set, nipona a legat șapte game-uri la rând, astfel că și-a făcut jocul ușor. La final, campioana en-titre a făcut pasul în turul 2, cu 6-4, 6-1, după 93 de minute de joc. În următoarea partidă o va înfrunta pe Olga Danilovic din Serbia, nr. 145 WTA.
CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE DIN PRIMA ZI LA US OPEN
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Ilie Năstase, expeditiv față de Emma Răducanu: "Doar cu numele ne putem mândri cu ea!"
20/09/2021 LA 15:24
US Open
Interviu cu "mamaia" Emmei Răducanu, în presa din Anglia! "După Wimbledon i-am spus să renunțe!"
18/09/2021 LA 15:14