Leylah Fernandez, în vârstă de 18 ani, ocupantă a locului 73 WTA, a produs marea surpriză la US Open! Puștoaica din Canada a eliminat-o pe campioana en-titre, Naomi Osaka, cu scorul de 5-7, 7-6 (2), 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 5 minute de joc.
Deși nu o caracterizează, Osaka a făcut o criză de nervi pe teren și a fost avertizată de arbitru pentru comportament nesportiv. Ea și-a cerut iertare la conferința de presă pentru atitudinea avută pe teren în meciul cu Leylah Fernandez, care a obținut în această dimineață victoria carierei.
Australian Open
Mats Wilander nu vede cu ochi buni viitorul lui Naomi Osaka în tenis! Anunțul fostului campion
ACUM 3 ORE

Naomi Osaka, anunțul momentului în tenisul feminin: "Nu știu când o să mai joc tenis"

Întrebată de jurnaliști ce planuri de viitor are după eliminarea de la US Open, Naomi Osaka a surprins pe toată lumea și a spus că va lua o pauză pe termen nedeterminat. Vorbind cu jurnaliștii japonezi, Osaka a izbucnit în lacrimi și a spus că nu știe cu exactitate ce cale vrea să apuce în viață.
"Ca să fiu sinceră, simt că sunt într-un punct în viață în care încerc să-mi dau seama ce vreau să fac în continuare. Nu știu când o să mai joc tenis, care e următorul meu meci. Cred că voi lua o pauză pentru o vreme. În ultima vreme când câștig nu mai simt nicio bucurie. Mă simt ușurată, atâta tot. Când pierd mă simt foarte tristă. Nu cred că asta e normal. Vreau să mă distanțez de aceste stări", a spus Naomi Osaka la conferința de presă.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
ACUM O ZI
Australian Open
Dezastru total pentru Osaka, după eliminarea de la Australian Open! Ce loc va ocupa în ierarhia WTA
ACUM O ZI