Leylah Fernandez, în vârstă de 18 ani, ocupantă a locului 73 WTA, a produs marea surpriză la US Open! Puștoaica din Canada a eliminat-o pe campioana en-titre, Naomi Osaka, cu scorul de 5-7, 7-6 (2), 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 5 minute de joc.
Deși nu o caracterizează, Osaka a făcut o criză de nervi pe teren și a fost avertizată de arbitru pentru comportament nesportiv. Ea și-a cerut iertare la conferința de presă pentru atitudinea avută pe teren în meciul cu Leylah Fernandez, care a obținut în această dimineață victoria carierei.
US Open
Interviu cu "mamaia" Emmei Răducanu, în presa din Anglia! "După Wimbledon i-am spus să renunțe!"
ACUM 17 ORE

Naomi Osaka, anunțul momentului în tenisul feminin: "Nu știu când o să mai joc tenis"

Întrebată de jurnaliști ce planuri de viitor are după eliminarea de la US Open, Naomi Osaka a surprins pe toată lumea și a spus că va lua o pauză pe termen nedeterminat. Vorbind cu jurnaliștii japonezi, Osaka a izbucnit în lacrimi și a spus că nu știe cu exactitate ce cale vrea să apuce în viață.
"Ca să fiu sinceră, simt că sunt într-un punct în viață în care încerc să-mi dau seama ce vreau să fac în continuare. Nu știu când o să mai joc tenis, care e următorul meu meci. Cred că voi lua o pauză pentru o vreme. În ultima vreme când câștig nu mai simt nicio bucurie. Mă simt ușurată, atâta tot. Când pierd mă simt foarte tristă. Nu cred că asta e normal. Vreau să mă distanțez de aceste stări", a spus Naomi Osaka la conferința de presă.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Emma Răducanu, peste Naomi Osaka? Estimările experților privind ascensiunea campioanei de la US Open
17/09/2021 LA 06:52
US Open
Emma Răducanu a revenit acasă după triumful de la US Open! Cum a primit-o tatăl ei, Ion
16/09/2021 LA 10:54