Petra Kvitova, a zecea favorită de pe tabloul de simplu feminin, s-a calificat în turul al treilea la US Open 2021 după ce a trecut de Kristyna Pliskova, sora geamănă a Karolinei, cu scorul de 7-6 (4), 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 22 de minute de joc.
În continuare, dubla campioană de Grand Slam din Cehia se va duela cu favorita numărul 17, Maria Sakkari, care a învins-o în turul 2 pe Katerina Siniakova. În turul inaugural, Petra Kvitova a trecut de slovena Polona Hercog în minimum de seturi.
Wimbledon
Ana Bogdan, OUT în turul 2 la Wimbledon. Românca, învinsă de Kvitova după o super-luptă în setul 2
ACUM 8 ORE

Petra Kvitova e în turul 3 la US Open 2021

În setul inaugural al meciului cu Kristyna Pliskova, ambele jucătoare și-au ținut serviciul până în tiebreak, acolo unde experiența și-a spus cuvântul. Petra Kvitova a cedat doar patru puncte și s-a impus câștigând prima manșă.
În setul secund, Kvitova a obținut break-ul în debutul manșei pe un game de serviciu al adversarei foarte disputat, iar apoi s-a mai impus o dată pe serviciul advers, punând capăt partidei. Cel mai bun rezultat al Petrei Kvitova la US Open a fost sfert de finală, fază pe care a atins-o în două rânduri, în 2015 și 2017.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Miami Open
"Ea nu renunță niciodată! E un model extraordinar!" Simona Halep, lăudată de noul lider WTA
29/03/2022 LA 08:44
Tenis
Simona Halep, parcurs facil la Miami! Sorana Cîrstea, tragere la sorţi de coşmar
21/03/2022 LA 05:46