Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Simona Halep și Leylah Fernandez, singurele care au reușit asta! Record inedit în meciurile cu Naomi Osaka

Irina Aldea

Publicat 04/09/2021 la 07:23 GMT+3

Naomi Osaka a încasat o înfrângere dureroasă în turul al treilea la US Open 2021. Nipona câștigase primul set, dar Leylah Fernandez a întors soarta partidei și s-a calificat în optimile de finală.

Simona Halep & Leylah Fernandez

Credit imagine: Eurosport

Leylah Fernandez, în vârstă de 18 ani, ocupantă a locului 73 WTA, a produs marea surpriză la US Open în această dimineață! Puștoaica din Canada a eliminat-o pe campioana en-titre, Naomi Osaka, cu scorul de 5-7, 7-6 (2), 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 5 minute de joc.
Deși nu o caracterizează, Osaka a făcut o criză de nervi pe teren și a fost avertizată de arbitru pentru comportament nesportiv. Ea și-a cerut iertare la conferința de presă pentru atitudinea avută pe teren în meciul cu Leylah Fernandez, care a obținut în această dimineață victoria carierei.
picture

US Open 2021: Rezumatul meciului dintre Leylah Fernandez și Naomi Osaka

Simona Halep și Leylah Fernandez, singurele jucătoare care au reușit asta în circuit

În această dimineață, Fernandez a devenit a doua jucătoare după Simona Halep care revine de la 0-1 la seturi în fața niponei Naomi Osaka pentru a se impune într-un meci dintr-un turneu de Grand Slam. Simona Halep reușea asta în 2016, la Roland Garros. Atunci, japoneza câștiga primul set cu 6-4, dar românca revenea și câștiga următoarele două seturi cu 6-2, 6-3.
Înainte de meciul de azi dimineață cu Fernandez, Osaka deținea un record de 47-1 la turneele de Grand Slam în meciurile în care câșstigase primul set. După ce a pierdut meciul cu Fernandez, Osaka a mers la conferința de presă, acolo unde a făcut un anunț îngrijorător, spunând că nu știe când va mai juca tenis. De asemenea, nipona le-a mărturisit jurnaliștilor că va lua o pauză de la competiții pe o perioadă nedeterminată.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo