#PerformanțeleRomânilor Camila Giorgi, după ce a fost eliminată de Simona Halep la US Open: "Am fi ajuns în decisiv!"

Irina Aldea

Publicat 31/08/2021 la 18:51 GMT+3

Simona Halep, semifinalistă în 2015 la US Open, s-a calificat în turul al doilea la ediția din acest an după ce a trecut de Camila Giorgi în două seturi.

US Open 2021, Camila Giorgi

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam, a făcut un meci mare în turul inaugural la US Open 2021 în compania italiencei Camila Giorgi. Românca s-a impus în minimum de seturi, scor 6-4, 7-6 (3), la capătul unui meci foarte disputat care a durat o oră și 35 de minute de joc.
Aceasta este cea de-a doua victorie a Simonei în fața Camilei Giorgi, după un succes pe hard datând din 2015. În turul următor, Simona Halep se va duela cu Kristina Kucova (lucky loser), care a trecut în primul tur de Ann Li, scot 7-5, 6-1. Acesta va fi primul lor meci direct în circuitul feminin de tenis.

Ce a spus Camila Giorgi după înfrângerea încasată de la Simona Halep la US Open 2021

"Am făcut un meci bun și nu am nimic să-mi reproșez. Am făcut câteva greșeli, dar se întâmplă. Am făcut greșelile când nu trebuia, în momente importante, dar în rest am jucat bine. Nu trebuie să compar cu evoluția de la Montreal. E un alt joc, nu pot să fac o comparație.
Halep nu a pus niciodată presiune pe mine cu serviciul, diferența e că nu am răspuns la fel de bine cum știu că pot să o fac. Am comis mai multe greșeli. Am jucat împotriva unor jucătoare care au pus mai multă presiune pe mine și le-am învins. Nu pot să evaluez serviciul Simonei, pot să spun că răspunsul meu nu mi-a plăcut, altfel am fi ajuns în setul decisiv", a declarat Camila Giorgi.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo