Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam, a făcut un meci mare în turul inaugural la US Open 2021 în compania italiencei Camila Giorgi. Românca s-a impus în minimum de seturi, scor 6-4, 7-6 (3), la capătul unui meci foarte disputat care a durat o oră și 35 de minute de joc.
Aceasta este cea de-a doua victorie a Simonei în fața Camilei Giorgi, după un succes pe hard datând din 2015. În turul următor, Simona Halep se va duela cu Kristina Kucova (lucky loser), care a trecut în primul tur de Ann Li, scot 7-5, 6-1. Acesta va fi primul lor meci direct în circuitul feminin de tenis.

Ce a spus Camila Giorgi după înfrângerea încasată de la Simona Halep la US Open 2021

Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
ACUM 14 ORE
"Am făcut un meci bun și nu am nimic să-mi reproșez. Am făcut câteva greșeli, dar se întâmplă. Am făcut greșelile când nu trebuia, în momente importante, dar în rest am jucat bine. Nu trebuie să compar cu evoluția de la Montreal. E un alt joc, nu pot să fac o comparație.
Halep nu a pus niciodată presiune pe mine cu serviciul, diferența e că nu am răspuns la fel de bine cum știu că pot să o fac. Am comis mai multe greșeli. Am jucat împotriva unor jucătoare care au pus mai multă presiune pe mine și le-am învins. Nu pot să evaluez serviciul Simonei, pot să spun că răspunsul meu nu mi-a plăcut, altfel am fi ajuns în setul decisiv", a declarat Camila Giorgi.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
ACUM 14 ORE
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43