Simona Halep o va întâlni în această seară pe Elena Rybakina în runda a treia a turneului US Open, după ce kazaha a învins-o pe Caroline Garcia (Franţa) cu 6-1, 6-4, miercuri, la New York. Rybakina (22 ani, 20 WTA) a obţinut victoria din turul secund în doar 65 de minute, reuşind 11 aşi în acest meci. Halep (29 ani, 13 WTA) a câştigat şi ea fără emoţii, 6-3, 6-1 cu Kristina Kucova (Slovacia).
Halep şi Rybakina s-au întâlnit până acum de două ori în circuitul profesionist, fiecare având o victorie. Sportiva din Kazahstan a câştigat prin abandonul Simonei, la scorul de 5-4 pentru kazahă, în 2019, în optimile turneului de la Wuhan. Halep s-a impus în 2020, în finala de la Dubai, cu 3-6, 6-3, 7-6 (5).
Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
ACUM 15 ORE

Cu cine a ales Simona Halep să se antreneze înaintea meciului cu Rybakina la US Open 2021

Azi, înaintea meciului din turul al treilea de la Flushing Meadows, Simona Halep se va pregăti chiar cu adversara Elena Rybakina. Dacă meciul lor începe pe Arena Louis Armstrong la ora 11, ora locală (ora 18, ora României), ele au programat un antrenament la ora 9.30.
Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam, a ratat anul acesta turneele de la Roland Garros şi Wimbledon, precum şi Jocurile Olimpice de la Tokyo, din cauza unei accidentări la gambă, iar al doilea turneu de la revenirea sa, la Cincinnati, a fost nevoită să se retragă în turul secund din cauza unei accidentări la coapsă.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
ACUM 21 ORE
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
IERI LA 18:22