Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor Duelul Halep – Svitolina, sub lupa specialiștilor! Simo, cotată cu prima șansă la US Open

Irina Aldea

Publicat 05/09/2021 la 07:55 GMT+3

Simona Halep și Elina Svitolina se vor întâlni în această seară pentru a 11-a oară în circuit, de la ora 19, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player, în optimile de finală ale US Open 2021.

Simona Halep & Elina Svitolina

Credit imagine: Twitter

Simona Halep, singura româncă rămasă în concurs pe tabloul de simplu, încearcă duminică să se califice în sferturile de finală la US Open 2021. Campioana noastră a avut parte de trei meciuri foarte bune la Flushing Meadows, acolo unde le-a învins pe Camila Giorgi, Kristina Kucova și Elena Rybakina, cedând un singur set.
Simona Halep o va întâlni în optimile de finală la US Open 2021 pe sportiva din Ucraina, Elina Svitolina, ocupantă a locului 5 WTA. Partida dintre Simona Halep și Elina Svitolina va fi prima a zilei pe arena Arthur Ashe și va începe la ora 19:00 (ora României). Confruntarea va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.

Ce pronostic au specialiștii pentru duelul Halep – Svitolina din optimile US Open 2021

"Partida din optimile de finală s-ar putea dovedi pentru ambele jucătoare un test fizic, mai ales pentru că sunt preconizate raliuri lungi, pline de tenisune și munte mingi înapoiate. Niciuna dintre cele două tenismene nu permit să fie împinse foarte mult în defensivă, iar acest lucru se va repeta cel mai probabil în meciul de duminică.
Simona și Elina sunt incredibil de rapide pe teren, așa că vor fi nevoite să fie agresive de pe ambele părți ale terenului și să scurteze punctele. Serviciul nu este arma preferată a niciuneia dintre cele două jucătoare, însă ucraineanca a impresionat la acest aspect în meciul cu Daria Kasatkina: a lovit 4 ași și a câștigat 78% din punctele cu primul serviciu.
Halep, de cealaltă parte, va căuta fără doar și poate să se bazeze pe primul serviciu și să producă pericol la retur. Dacă rămâne solidă pe durata raliurilor și nu exagerează cu greșelile neforțate, ar trebui să fie capabilă să câștige acest meci și să meargă în săptămâna a doua de concurs. Pronosticul nostru? Halep în trei seturi", au transmis cei de la Sportskeeda, cunoscuți pentru analizele succinte pe care le fac înaintea fiecărui meci.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo