Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor Elina Svitolina a prefațat bătălia cu Simona Halep la US Open 2021! Convingerea ucrainencei

Irina Aldea

Publicat 05/09/2021 la 07:32 GMT+3

Simona Halep și Elina Svitolina se vor duela în această seară, de la ora 19, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player, în optimile de finală ale US Open 2021.

Simona Halep & Elina Svitolina

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep, singura româncă rămasă în concurs pe tabloul de simplu, încearcă duminică să se califice în sferturile de finală la US Open 2021. Campioana noastră a avut parte de trei meciuri foarte bune la Flushing Meadows, acolo unde le-a învins pe Camila Giorgi, Kristina Kucova și Elena Rybakina, cedând un singur set.
Simona Halep o va întâlni în optimile de finală la US Open 2021 pe sportiva din Ucraina, Elina Svitolina, ocupantă a locului 5 WTA. Partida dintre Simona Halep și Elina Svitolina va fi prima a zilei pe arena Arthur Ashe și va începe la ora 19:00 (ora României). Confruntarea va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.

Ce spune Elina Svitolina despre meciul cu Simona Halep la US Open 2021

Elina Svitolina este convinsă că va face un meci mare în meciul cu Simona Halep. Ea a spus că nu se putea regăsi într-o formă de joc mai bună decât acum: "Când mă gândesc la Simona, primul lucru care-mi vine în minte sunt multe meciuri. Am jucat de multe ori pe diferite suprafețe. Am avut câteva înfrângeri dureroase împotriva ei, dar și câteva victorii bune.
Va fi o mare bătălie și un meci grozav. Sunt foarte fericită că am ajuns în acest tur și cred că sunt foarte bine pregătită. Nu aș fi putut să joc un tenis mai bun în acest moment. Trebuie să mă recuperez, să analizez tactic partida cu antrenorul meu și să pun cât mai mult în practică", a spus Svitolina.
Simona Halep și Elina Svitolina s-au întâlnit până în prezent de zece ori, împărțindu-și în mod egal victoriile. Ultima confruntare a lor a avut loc în 2019, la Turneul Campioanelor. Atunci s-a impus ucraineanca în două seturi. De șase ori s-au întâlnit cele două pe hard, scorul pe această suprafață fiind tot egal, 3-3.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo